vállalati-információ, hírek, nyomdai-hírek, kreatív-papírok

Az Antalis Premium Offset & Creative Papers stratégiájának és portfóliójának aktualizálása

15 febr. 2023 — Antalis portfólió; Kreatív papírok;
Nyomtatás
creative brands.png

Az Antalis ma megtette a következő nagy lépést annak érdekében, hogy megerősítse az kreatív papír portfólióját, melynek új neve: „Creative Power by Antalis" A díjak, a szerkesztői tevékenység és a közösségi támogatás mellett a „Creative Power by Antalis” platform válik a prémium kreatív papírok otthonává az iparágban azzal, hogy az Antalis megvásárolta ezeket a prémium márkákat az Arjowigginstől.

Az Antalis ma megtette a következő nagy lépést annak érdekében, hogy megerősítse az kreatív papír portfólióját, melynek új neve: „Creative Power by Antalis" A díjak, a szerkesztői tevékenység és a közösségi támogatás mellett a „Creative Power by Antalis” platform válik a prémium kreatív papírok otthonává az iparágban azzal, hogy az Antalis megvásárolta ezeket a prémium márkákat az Arjowigginstől.

A "Creative Power by Antalis" az Antalis elkötelezettségét fejezi ki a nemzetközi kreatív nyomdaipari közösség iránt.

Az utóbbi hónapokban egy új, egyedi kreatív termékportfóliót fejlesztettünk ki, amely páratlan lehetőséget, minőséget és szolgáltatást kínál.

Ma közzétesszük az új 2023-as Olin és Keaykolour termékcsaládunk részleteit:

OLIN

A prémium minőségű, bevonat nélküli designpapíroktól, melyek vállalati kommunikációhoz, és kiadáshoz tökéletesek, egészen a kreatívabb, környezetbarát anyagokig, az Olin választéka kifejezetten a tervezők és nyomdák igényeinek teljesen megfelel, és széleskörű kreatív lehetőségeket kínál.

Az Olin termékcsalád 4 almárkát tartalmaz: Olin Design, Olin Colours, Olin Millesime, és Olin Origins.

olin brand.jpg

Az Olin Design prémium minőségű, mázolatlan papírok és kartonok sorozata 4 fehér árnyalatban (Ultimate white, Bright white, Soft white és Warm white), 3 kivitelben (Regular, Smooth és Rough) és 15 grammsúlyban (50 g/m2-től 400 g/m2-ig) lesz elérhető. Különösen az új "Ultimate white" (CIE 170) új mércét állít fel az ilyen típusú papírok esetében elérhető fehérségi szint tekintetében. Egyes termékek speciális felületkezelést kaptak, hogy megfeleljenek a digitális nyomtatás követelményeinek mind az Indigo, mind a lézernyomtatás tekintetében.

"A kihívást az jelentette, hogy a fehér árnyalatok, felületek és grammsúlyok széles spektrumát lefedő, prémium minőségű, mázolatlan papírok átfogó, mégis egységes választékát kínáljuk anélkül, hogy az Olin Design által ismert kiváló színvisszaadás, a meleg és természetes érzet rovására menne" - nyilatkozta Xavier Jouvet, az Antalis Group Papers igazgatója. "Ezzel az új termékcsaláddal biztosak vagyunk abban, hogy az Olin Design tiszteletben tartja alapvető történelmi értékeit, a sokoldalúságát, a hitelességet és a kivételes nyomtatási minőséget.

Az új, 2023-as Olin Design termékcsalád márciusban lesz elérhető, a korábbi termékcsalád pedig a készlet erejéig marad elérhető."

Olin Colours (ex-Pop’Set) a lágy érintésével tökéletes kiegészítője az Olin termékcsaládnak.

Az Olin Colours 26 színben lesz elérhető. A feketétől és a fehértől kezdve egészen a pasztell és élénk színekig.  Kínálatban megtalálható színek: Black, Brilliant White, Oyster, Ivory, Storm Grey, Fawn, Cloud, Grey, Baby Blue, Citrus Yellow, Cherry, Poppy, Sunshine Yellow, Hot Brown, Orange, Vanilla, Urban Grey, Jungle Green, Light Blue, Cobalt, Shocking Pink, Baby Pink, Spring Green, Old Gold, Californian Blue és Pistachio.

"A gyártás előtti tesztek után, amelynek célja a Pop'Set tökéletes színmegfeleltetése volt a legnépszerűbb termékeknél, úgy döntöttünk, hogy néhány új, divatos színt is felveszünk (a fenti listán félkövér betűvel), és eltávolítunk néhány kevésbé keresett színt. Fekete színben bővítettük a grammsúlytartományt, kínálunk 500 és 700 g/m2-ben is terméket, valamint néhány speciális, digitális nyomtatásra szánt tételt " - nyilatkozta Jérôme Noyelle, az Antalis Creative Paper üzletágvezetője. "Az Olin Colours gyártása hamarosan megkezdődik, két hónapot vesz igénybe a teljes gyártási ciklus, hogy az összes színt legyárthassuk. Az Olin Colours március közepén lesz megrendelhető a márciusi és áprilisi szállításokhoz. Addig is a Pop'Set nagyrészt elérhető marad, és az Olin Colours fokozatos bevezetésével párhuzamosan kerül majd portfóliónkba. Hosszú távon abban bízva, hogy az Olin Colours magasabb szolgáltatási szintet tud nyújtani megrendelőink felé.”

Az Olin Millesime az Olin termékcsaládot egy egyedülállóan magas fehérségű Bristol-kartonnal bővíti. Az Olin Millesime 180 g/m2-től 400 g/m2-ig kapható, mely ideális névjegykártyákhoz vagy bármely olyan alkalmazáshoz, amelyhez egy karton merevségére és a szuperfehér pergamen eleganciájára van szükség. Az Olin Millesime március közepétől lesz rendelésre elérhető.

Végül a már létező Olin Origins, Inspired by Nature, kiegészíti az Olin termékcsaládot egy szén-dioxid-semleges termékkel, amely 5 földes árnyalatú papírt kínál durva felülettel azonban finom, puha tapintással.

Rendkívül fenntartható és ökológiailag felelősségteljes papírválasztás ez a termékcsalád. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket is mutatja, hogy támogatjuk az "1% a bolygóért szervezetet" pozitív környezeti hatást elérve ezzel.

Az Olin Origins készletről jelenleg is elérhető.

olin chart.jpg

Keaykolour

Keaykolour az egyedi és finom textúrájú papírok és kartonok ikonikus választéka. 45 színben kapható, és egyedülállóan jó minőségű, tapintású, valamint nagy merevségű, így kiválóan alkalmas prémium nyomdai és csomagolási alkalmazásokhoz.

"A Keaykolour termékcsalád gyártását egy történelmi gyártó új tulajdonosával valósítjuk meg. Csak azt kellett biztosítanunk, hogy az egész termékcsalád esetében ugyanazokat a gyártási szabványokat tartsuk be, mint korábban, és a csomagolást az új Keaykolour vizuális arculathoz igazítsuk. Az új termékcsalád márciusban lesz kapható, amint a jelenlegi készlet nagy részét értékesítettük. Áprilisban tervezzük néhány extra termék bevezetését is, fehér és fekete színben, új prégeléssel" - mondta Jérôme Noyelle.

keaykolour brand.jpg

További termékbejelentések, közösségi média kampány és értékesítési eszközök

"Elégedettek vagyunk az új prémium ofszet és kreatív papírcsaládjainkkal kapcsolatban elért eredményekkel. A következő két hétben bejelentjük az új 2023-as Conqueror és Curious termékcsaládjaink részleteit, majd néhány héttel később az új 2023-as Opale és Rives termékcsaládjaink részleteit " - nyilatkozta Xavier Jouvet. "Szándékunk továbbra is az, hogy a korábban közöltek szerint az első negyedév végére teljesen átálljunk. Jelenleg is dolgozunk az összes új termékcsaládunk mintacsomagolásainak véglegesítésén, és nagyszabású közösségi média kampányt indítunk, amelyet a második negyedévben nyomtatott hirdetések követnek" - tette hozzá.

conq-cur-rives brands.jpg