Minden igényhez kínálunk megoldást

Az Antalis papírok, kartonok, borítékok, hozzáadott értékű termékek, például kreatív papírok, szintetikus anyagok és címkék választékával támogatja az Ön nyomtatott kommunikációs igényeit.

Mivel Európa vezető papírkereskedő vállalatcsoportja vagyunk, termékeinken felül sokkal többet kínálunk: segítünk ügyfeleinknek a digitális nyomtatási üzletáguk fejlesztésében, kreativitásuk kifejezésében és zöld céljaik megvalósításában.

Products-home-image.jpg

Kreatív papírok

 

Olin Origins

Az új kreatív papírcsalád környezettudatos vásárlók számára. 5 organikus árnyalatban érhető el, 3 grammsúlyban, érdes felülettel, puha tapintással. Karbonsemleges és az 1% for the Planet tagja.

Curious Collection

A leginnovatívabb kreatív papír választék egy kollekcióban: Matter, Skin, Metallics és Translucents.

keaykolour-logo.jpg

Merész és izgalmas, vibráló és sokoldalú. A Keaykolour papír és karton kollekciója ötvözi a minőséget és az innovációt.

olin-colours-logo.jpg

A Pop'Set Olin Colours lett! A legjobb választás, hogy kommunikációjába életet leheljen és felhívja rá a figyelmet!

 

conqueror-logo.jpg

Világszerte elismert kreatív papírfajta kiváló környezeti jellemzőkkel, amely kifejezetten alkalmassá teszi a vállalati kommunikációhoz.

rives-logo.jpg

5 féle prégeléssel elérhető papírok és kartonok széles választéka vállalati kommunikácóhoz és csomagolási megoldásokhoz. Elegáns és kiemelkedik a tömegből!

Design papír

olin design

Prémium választás a kreativitás kifejezésére. Az Olin Design natúr színű papírok- és kartonok kiemelkedő nyomtatási eredményeket kínálnak. 3 felülettel, 5 árnyalatban érhető el és tökéletesen közvetíti a hitelesség érzetét, tökéletes matt nyomtathatósági tulajdonsággal.

Újrahasznosított papírok

Products-home-cocoon.jpg

A Cocoon® egy kiváló minőségű, 100%-ban újrahasznosított és 100%-ban fehér papír. A Cocoon® kíméli a környezetet anélkül, hogy a nyomtatási eredményeket befolyásolná.

Products-home-cyclus.jpg

A Cyclus® természetes árnyalatú, 100%-ban újrahasznosított papír, mely a lehetőségek széles skáláját kínálja minden nyomtatási igény kielégítésére.

nautilus.jpgA NAUTILUS® 100%-ban újrahasznosított, prémium minőségű mázolatlan papír természetes fehér és magas fehérségű árnyalatban.

Specialitások

Products-home-reacto.jpg

A reacto® önátíró termékcsalád kiváló választás, kiemelkedő nyomtatási teljesítményt és minőséget kínál. Tökéletes megoldás szállítólevelekhez, megrendelőlapokhoz, szerződésekhez, számlákhoz vagy bármilyen más több példányt igénylő dokumentumhoz. 

Products-home-upm.jpg

A UPM Raflatac termékei a megfelelő nyomathordozók és ragasztók széles választékával rendelkezik ahhoz, hogy megfeleljenek a szükséges alkalmazások esztétikai és teljesítménybeli követelményeinek.

astralux-brand.jpg

Öntvemázolt címke és karton luxus csomagoláshoz, címkézéshez és grafikai alkalmazásokhoz.