Nautilus-Brand-banner-update.jpg

Nautilus®, a természet szeretetéért

A NAUTILUS® a mázolatlan papírok teljes választékát kínálja, mely 100%-ban újrahasznosított papírból készült különböző fehérségben és árnyalatban.

A teljes választék megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi tanúsítványoknak, FSC® Recycled és EU Ecolabel minősített, továbbá a legkiválóbb ofszetnyomtatási eredményeket kínálja.

 

Webshop

nautilus-1-update.jpg100%-ban újrahasznosított prémium papír

A Nautilus® 100%-ban fogyasztás után visszagyűjtött újrahasznosított papírból készül, megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, FSC® Recycled, Eu Ecolabel tanúsítással rendelkezik és szén-dioxid semleges

A Nautilus Classic továbbá Blue Angel tanúsítvánnyal is rendelkezik.

nautilus-2.jpg2 árnyalatban kapható a gazdag nyomtatási eredményért

Válassza a Nautilus® SuperWhite kiváló fehérségét (CIE 150), ha élénk fehér, prémium megjelenésű kiadványt szeretne, de figyelembe veszi a környezeti szempontokat!

A Nautilus® Classic a természetes árnyalatával egyértelmű üzenetet közvetít a környezetvédelmi kötelezettség vállalásról (CIE 112).

nautilus-3.jpgKiemelkedő nyomtatási eredmények

A Nautilus® papírokat hibrid nyomtatásra tervezték, amely magába foglalja az ofszet, a digitális száraz toner, a nagy sebességű nyomtatást, valamint a tintasugaras nyomtatást (csak monokróm és direkt színek). Különleges felületkezelésének köszönhetően ColorLok® tanúsítvánnyal is rendelkezik. Alacsony porosodási rátája és tökéletes futtathatósága optimalizált termelési folyamatot tesz lehetővé.

A Nautilus® SuperWhite már elérhető HP Indigo tanúsítvánnyal.

nautilus-4.jpgTeljes választék

Bármire van szüksége, biztosan megtalálja a tökéletes Nautilus® terméket.

A márka 100%-ban újrahasznosított termékek választékát kínálja élénk fehér és természetes fehér színekben, 70 gr/m²-től 350 gr/m²-ig, különböző méretekben.

Cradle-to-Cradle Certified® Bronze

A Cradle-to-Cradle Certified® tanúsítvány az egyik legátfogóbb szabvány a biztonságos, körforgásos és felelősségteljes termékek számára.

A termékek teljesítményük alapján tanúsítottak a fenntarthatóság öt alapvető területén: egészségre gyakorolt hatás, termékek körforgása, tiszta levegő és klímavédelem, víz- és talajgondozás, valamint társadalmi szempontok. Egy termék minden kategóriában teljesítmény szintet ér el: (alap, bronz, ezüst, arany vagy platina).

A Cradle-to-Cradle Certified® tanúsítvány segít a vállalatoknak az alapanyagok és termékek fejlesztésében és innovációjában.C2C Bronze

A tanúsítvány megszerzésének részeként a Nautilus® papírok arany minősítést kaptak az anyagok újrahasznosításáért és társadalmi méltányosságáért, valamint bronz minősítést a többi kategóriában.

Fedezze fel: Cradle-to-Cradle®