Nyitvatartás 8.00- 16.00
Kapcsolatfelvétel
Partnerünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

OLIN_Colours_Banner_2.jpg

Az Olin Colours elhozza Önnek a Pop'Set ikonikus színeit!

Fejlessze kreativitását az Olin Colours 26 árnyalatának segítségével és nyisson az új lehetőségek felé!

Webshop

Olin_Colours_USP1.gif

26 különböző szín finom tapintással

 

Pasztell színek, a szürke különböző árnyalatai és a magasan pigmentált élénk színek... Az Olin Colours papírok és kartonok 26 különböző árnyalata segít megtalálni a projektéhez leginkább illő színt kiváló ár-érték arány mellett. Keverje össze és párosítsa az Olin Colours különböző színeit és alkosson lenyűgöző és egyedi meghívókat, mappákat, falra szerelhető dobozokat vagy klasszikus pasztell színű vállalati anyagokat és éves beszámolókat!

 

OLIN_Colours_USP4.gif

Alacsony grammsúlyok és kartonok hozzáillő borítékkal

A Pop'Set-hez hasonlóan az Olin Colours is kínál papír és kartonválasztékot hozzáillő borítékokkal. A Pop'set színárnyalatainak, valamint az Olin eleganciájának és minőségének kombinációja az Olin Colours-t ideális termékpalettává teszi minden igény kielégítésére, a meghívóktól a plakátokon át a díszes küldeményekig vagy csomagolásig.

Olin_Colours_USP3.gif

Olin Colours Black egészen 700 gr/m²-ig!

A 80 gr/m²-tól 700 gr/m²-ig terjedő tömegben elérhető, HP Indigo és száraz toner nyomtatókhoz is használható, digitális minőségben egyaránt kapható Olin Colours Black ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a legendás Pop'Set: karbonmentes, sima felülete minden nyomtatáshoz és technikához alkalmas, beleértve a melegbélyegzést, dombornyomást és szitanyomást.

 

Olin_Colours_USP2.gif

8 új árnyalat

A Pop’Set árnyalatai mellett az Olin Colours olyan új árnyalatokat is kínál, mint a Baby Blue, Baby Pink, Blush, Cherry, Cobalt, Jungle Green, Light Blue és Orange. Használja ezeket az új árnyalatokat, hogy a nyomtatott projektje kiemelkedő hatást érjen el!