OLIN_Colours_Banner_2.jpg

Az Olin Colours elhozza Önnek a Pop'Set ikonikus színeit!

Fejlessze kreativitását az Olin Colours 26 árnyalatának segítségével és nyisson az új lehetőségek felé!

Olin_Colours_USP1.gif

26 különböző szín finom tapintással

 

A pasztellszíneken, a szürke különböző árnyalatain és a magasan pigmentált élénk színeken át az Olin Colours termékcsalád 26 árnyalatával segíti megtalálni a projektjéhez leginkább megfelelő színt, kiváló ár-érték arány mellett. Ezenkívül az Antalis az Arjowiggins szakértőivel együttműködve tökéletesen reprodukálta az összes árnyalatot köztük: Brilliant White, Grey, Storm, Ivory, Fawn stb.  Keverje össze és párosítsa az Olin Colours különböző színeit és alkosson lenyűgöző és egyedi meghívókat, mappákat, falra szerelhető dobozokat vagy klasszikus pasztell színű vállalati anyagokat és éves beszámolókat!

 

OLIN_Colours_USP4.gif

Alacsony grammsúlyok és kartonok hozzáillő borítékkal

A Pop'Set-hez hasonlóan az Olin Colours is kínál papír és kartonválasztékot hozzáillő borítékokkal. A Pop'set színárnyalatainak, valamint az Olin eleganciájának és minőségének kombinációja az Olin Colours-t ideális termékpalettává teszi minden igény kielégítésére, a meghívóktól a plakátokon át a díszes küldeményekig vagy csomagolásig.

Olin_Colours_USP3.gif

Olin Colours Black egészen 700 gr/m²-ig!

Az Olin Colours Black jelenlegi grammsúly tartománya 80 - 700 gr/m²-ig terjed és szintén elérhető (legfeljebb 320 gr/m²-ig) 2 digitális formátumban, Dry Toner és HP Indigo nyomdagépekhez való tanúsítással. Sima felülete mindig elemi szén mentes, így nem áll fent az oxidáció veszélye prégfóliázás esetén sem, továbbá kiváló olyan technikákhoz, mint a dombornyomás és szitanyomás.

 

Olin_Colours_USP2.gif

8 új árnyalat

A Pop'set árnyalatok mellett az Olin Colors új árnyalatokat is kínál, mint például a Baby Blue, Baby Pink, Blush, Cherry, Cobalt, Jungle Green, Light Blue és Orange. Használja ezeket az új árnyalatokat, hogy  nyomtatott projektje kitűnjön a tömegből!