olin-product-banner-MI2-1440x540.jpg

Olin Design: prémium mázolatlan papírok és kartonok igényes kreatív alkotások számára

Az Olin Design prémium természetes papírválaszték a dizájnerek és nyomdászok minden igényét kielégíti verhetetlen nyomatminőséggel. Az átfogó választék 3 féle felülete és 4 árnyalata tökéletes matt nyomathatást és képátadást tesz lehetővé. Az Olin Design termékcsalád teljesen karbonsemleges!

 

olin-design-usp-01.jpg

50 gr/m²-től  400 gr/m²-ig minden típusú alkalmazáshoz és technikához

15 féle grammsúlyával és 3 különböző felületével ofszet nyomtatáshoz az Olin az egyik legszélesebb papírválaszték a piacon. Az alacsony grammsúly tömegtől, hozzátartozó borítékoktól a méretre vágott egyéni formátumokig , 4 fehérárnyalatával az Olin minden igényt kielégít! Az Olin száraz toner és HP Indingo nyomtatási technikákkal is kompatibilis. 

olin-design-02.jpg

Nagyszerű nyomtatási eredmények

 

Az Olin Regularban felhasznált eukaliptusz rostok tökéletesen alkalmassá teszik a papírt a nyomtatás előkészítéséhez és kézíráshoz egyaránt. Az Olin Smooth opacitása és kialakítása új szintre emeli a kétoldalas nyomtatást kiemelkedő színvisszaadással. Ha puhább tapintású terméket szeretne az Olin Rough tökéletes nyomtatást kínál a nyomatminőség megtartásával. 

olin-design-03.jpg

Magas szintű környezetvédelmi tanúsítványok

 

Miközben az Olin soha nem enged a minőségből, környezetvédelmi tanúsítványai elismertek: FSC® szűzrostból készül a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő papírgyárakban (ISO 14001 és ISO 9001). Állandó papír- referenciákkal vagy OBA-mentesen is elérhető.

 

olin-product-01.jpg

Olin, a prémium dizájn papír, mely magasabb szintre emeli nyomtatott termékei megjelenését és tapintását

Akár a  Regular, Rough vagy Smooth verziót választja, az Olin nemcsak a nyomatminőséget növeli, hanem természetes és prémium jellegével nagyobb hatást is ér el.

 

olin-design-05.jpg

Nordic White, nagy kontraszt természetes fehérséggel

Az Olin Design Regular Nordic White segítségével nem kell többé kompromisszumot kötnie a nagy kontrasztú színvisszaadás és a meleg fehér árnyalat között. Egyedülálló felülete a legtöbbet hozza ki minden alkotásból, miközben nyugtató fehér árnyalatot kínál és tökéletesen közvetíti az érzelmeket.

Ezen felül az Olin Design Regular Nordic White Eu Eco-Flower ökocímkével is rendelkezik.