olin-origins-product-banner-MI2-1440x540.jpg

Olin Origins, az új kreatív papírválaszték környezettudatos vásárlók számára

Fedezze fel az Olin Origins-t és kínáljon új, fenntartható lehetőségeket ügyfelei számára! A kreatív papírok és kartonok új választéka a felület finom durvaságát a puha tapintással 5 időtlen, földszerű, organikus árnyalatban ötvözi.

olin-origins-01.jpg

A természet hatalma által inspirált átfogó választék

A Carlin Creative irodával közösen fejlesztett, 5 színben elérhető termék, bármilyen kifinomult egyszerűséget igénylő projektet feldob a Chalk ragyogó egyensúlyával, a Cereal hívogató semlegességével, a Pebble rendezett ásványszerűségével, az Indigo pigmentált kisugárzásával vagy a Lava Stone finom eredetiségével. 120 g/m² és 320 g/m² között érhető el, borítékkal. Az Olin Origins a kreatív igények természetes kiszolgálója.

olin-origins-02.jpg

Prémium minőség mindenféle alkalmazáshoz

 

Az Olin Origins klasszikus kialakítása tökéletes színvisszaadást eredményez ofszetnyomtatás esetén, miközben magas volumenitása bármilyen igényes mázolási technikát - mint a többszintű dombornyomást - maximálisan lehetővé tesz. A HP Indigo tanúsítvány mellett az Olin Origins kompatibilis nyomtatáselőkészítő és száraztoneres nyomtatási technikákkal, így papíráru, éves jelentések, poszterek vagy luxuscsomagolás készítésére is alkalmas - a legrövidebb nyomtatási szériáktól a hosszabbakig.

AzzeroCO2

Magas fenntarthatóság,
zéró kibocsátás

Az Olin Origins nemcsak FSC® tanúsított rostokból készül a legmagasabb környezetvédelmi szabványok szerint, hanem igazoltan karbonmentes és Törökországban karbonsemlegesítő programban vesz részt a fenntartható kibocsátás ellensúlyozása érdekében.

 

olin-origins-04.jpg

A pozitív társadalmi és környezeti
hatások iránti elkötelezettség

Az Olin Origins a 1% for the Planet szervezetének tagja és így minden bevételének 1%-át nonprofit környezetvédelmi szervezetek számára ajánlja fel. A szervezetet 2002-ben alapították, több mint  90 országban tevékenykedik és élelmiszerellátással, vadvilággal, vízzel és éghajlattal foglalkozó társaságokkal működik együtt.