reacto-intro.jpg


Reacto® önátíró papír

A Németországban gyártott reacto® világhírű márkanév az önátíró papírok között. A reacto® önátíró termékcsalád kiváló választás, kiemelkedő nyomtatási teljesítményt és minőséget kínál. Tökéletes megoldás szállítólevelekhez, megrendelőlapokhoz, szerződésekhez, számlákhoz vagy bármilyen más több példányt igénylő dokumentumhoz. 

Webshop

Reacto-580x280.jpg

Tökéletes választás

Elérhető különböző méretekben, színekben, laptípusban.

CB

CFB

CF

 

Reacto-2-580x280.jpg

Garantált megjelenés

Ahogy az egy ilyen örökséggel rendelkező márkától elvárható, a Reacto® kiváló futtathatóságot biztosít a hagyományos nyomtatási technológiák esetében. A lézeres minőséget asztali száraz toneres digitális nyomtatókhoz optimalizálták.

 

Reacto-3-580x280.jpg

Zöld tevékenységek

A környezetbarát termelés a Koehler vállalati filozófiájának fontos része. A Koehler természetvédelmi tevékenysége számos regionális és országos díjat kapott. Minden környezetvédelmi szempontból fontos folyamat az ISO 14001 irányítási rendszer követelményei szerint zajlik. Az ívek egyedi rendelés és igény esetén FSC® tanúsítással is kaphatók.

 

Reacto-4-580x280.jpg

Tökéletes befejezés

Függetlenül attól, hogy elválasztó vagy párnázó ragasztót használ a nyomtatási folyamat befejezéseként, a Reacto® ragasztók tökéletes eredményt kínálnak.