raflatac-product-page-banner.jpg

Bízza címkézési és feliratozási feladatait a UPM  Raflatac termékekre!

Ha öntapadó termékekről van szó, a UPM Raflatac rendkívül magas mércét képvisel a piacon. Kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja, hogy minden igényt kielégítsen. Legyen szó akár márkajelzéssel vagy azonosítással kapcsolatos címkézési alkalmazásokról, kiskereskedelmi-, éttermi jelölésekről, útmutatásokról vagy figyelmeztetésekről, mindenre van megoldásunk számára.

A UPM Raflatac termékei a megfelelő nyomathordozók és ragasztók széles választékával rendelkezik ahhoz, hogy megfeleljenek a szükséges alkalmazások esztétikai és teljesítménybeli követelményeinek. Fontos, hogy a fenntarthatóság is biztosított az ISO 14001 tanúsítványnak köszönhetően, továbbá számos papír alapú címke FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik és a vízbázisú ragasztók is oldószermentesek.

 

Ezenkívül az Antalis bemutatja a UPM Raflatac új RAFNXT+ anyagait. A szabványos címkékkel összehasonlítva ezek a világ első címkeanyagai, amelyeket a Carbon Trust hitelesített, ezzel is kimutatva az éghajlatváltozás mérséklésének kezdeményezését. A gyártás és a szállítás által kibocsátott anyagokat csökkentő új termékportfólió, valamint az optimalizált szénelnyelő, FSC® tanúsított erdők felhasználása pozitív klímaváltozást eredményez.

 

A weboldalunkon RAFNXT+ szöveggel jelöljük a Carbon Trust minősített termékeket.

Webshop

 

 

USP-raflatac-01-2.jpg

Felületek széles választéka

A UPM Raflatac a felületek széles választékát kínálja: mázolatlan, mázolt, opak, színes, fluoreszkáló, fémes felületek, kartonok, szintetikus fóliák. Rizsmázott vagy ömlesztett kiszerelésben érhetőek el.

 

USP-raflatac-02-1.jpg

Ragasztók széles választéka

Különféle ragasztók az Ön alkalmazási igényeinek megfelelően: permanens, extra permanens, eltávolítható, mélyhűtős, textil. Szintetikus anyagok esetén tenger- vízállóságra tervezett ragasztók is elérhetőek, speciális BS5609 tengeri tanúsítvánnyal.

 

USP-raflatac-04-2.jpg

Digitális választék

A hagyományos nyomtatáshoz használt standard portfólión kívül elérhető egy dedikált digitális termékcsalád száraz toneres és HP Indigo nyomtatásra is.  Kiváló futtathatóság jellemzi nagy sebességű nyomtatásnál is, valamint kivérzés-gátló ragasztóval van ellátva a nyomtató tisztán tartásának érdekében.

 

USP-raflatac-03-2.jpg

Gondosan válogatott hordozók

A hordozók a termék teljesítményének biztosítása érdekében gondosan lettek megalkotva. Választhat riccelt vagy ricceletlen hordozók közül, valamint márkanyomott és nyomatlan hordozók is elérhetőek az Ön által igényelt címkézési megoldásoknak megfelelően!

 

Polylaser

Az UPM Raflatac digitális termékcsalád papír- és filmalapú címkepapírok széles választékát kínálja ügyfeleinek digitális nyomtatáshoz. A Polylaser család rendkívül népszerű!

Properties.jpgTulajdonságok:

 • Nedvesség ellenálló
 • Tépésálló
 • Kültéri alkalmazásokhoz is megfelelő
 • Páratartalom és időjárás ellenálló
 • UV- ellenálló
 • Tisztítható
 • Eltávolítható, permanens és extra permanens ragasztóval is elérhető

applications.jpgAlkalmazás:

 • JELZÉSEK - Kültéri jelzések, figyelmeztetések, egészség-és biztonságvédelmi jelzések, POS & éttermi jelzések, irányjelzés / térképek

 

 • CÍMKÉZÉS - Gépek, hulladékgyűjtők, kertészeti alkalmazás, háztartási cikkek, azonosítás, eszközök

 

 • MÁRKAJELZÉS - Üvegek, gyertyák, ajándékok, berendezések

range.jpgVálaszték:

 • FELÜLET - Matt vagy Gloss White,  Matt Transparent (fagyos megjelenés) vagy Gloss Clear 
   
 • RAGASZTÓ – Permanens, eltávolítható (szakadásmentes visszaszedés), extra-permanens (kiemelkedő tapadás)
   
 • HORDOZÓ – Ricceletlen vagy riccelt (kézi eltávolíthatóság)

 

Printing-performance.jpgNyomtatási tulajdonságok:

 • Kompatibilis: Digital Dry toner & HP Indigo – választék megtekintése itt
 • Nyomtatási eredmény: Kiváló fotó reprodukció, nem gyűrődik, jó festékszívó képesség, alacsony statikusság

 

UPM Raflatac