Hírek

[event] Webinárium -Design & Type for Good a Monotype együttműködésével

2022/04/26

Örömmel jelentjük be első webináriumunkat együttműködésben a Monotype-pal. Fő vendégünk és előadónk, Emilios Theofanous, a Monotype Kreatív Igazgatója és  az Antalis Creative Power Awards egyik zsűritagja, fogja megosztani velünk széleskörű tudását és szakértelmét a betűtípusokról.
A webinárium házigazdája Jerôme Noyelle, az Antalis Fine Papers Market Development Manager-e és az Antalis Creative Power kezdeményezés fő szervezője és lebonyolítója.

Design & Type for Good a Monotype által

Hogyan segíthet a betűtípus kiválasztása a tinta spórolásában?
Hogyan tud egy digitálisan megválasztott betűtípus hatást gyakorolni a környezetre? Hogyan tud egy betűtípus támogatni fogyatékkal élőket vagy kifejezni a sokszínűséget?

Ha szeretne még többet megtudni, vegyen részt a webináriumon és tegye fel kérdéseit az előadónknak 2022. május 5-én 13:00-kor!

SZERETNÉK RÉSZT VENNI

Előadóink

ACPA-Emilios.jpg

Az ESAD Amiens-ben végzett Emilios a Monotype kreatív igazgatója, aki  számos  Monotype Library betűkiadáson dolgozott, köztük a Helvetica Now és a Futura Now-n.

 

 

 

 

 

ACPA-JNoyelle.jpg

Jérôme akkor szeretett bele a kreatív papírokba, amikor 2005-ben csatlakozott az Antalishoz, majd 7 évig dolgozott együttműködésben egy kreatív papír gyárral, ahol a luxuscsomagolásra összpontosított. Jelenleg az Antalis Creative Power kezdeményezés fő szervezője.

 

 

 

 

 

Csatlakozzon hozzánk és Emilioshoz május 5-én 13 órakor és részt vehet egy kérdezz-felelek részben is, ahol felteheti kérdéseit, valamint exkluzív Antalis Creative Power jegyzetfüzetet is nyerhet!

ACPA-webinar-Monotype-header.jpg

 

A visszajátszás megtekinthető itt!

paperman