Curious Matter

Egyszerre természetes és meglepő kreatív papír.

curious-matter-push-119x89.jpg

A Curious Matter alkalmazásával egyedivé teheti a borítóját. Egyszerre természetes és elegáns, sima és szemcsés, vonzó és különleges kreatív papír, melyből nincs még egy a piacon.

További információ

Image Coloraction

Színes fénymásolópapír választék.

coloraction_ream_119x90.jpg

21 szín élénk és pasztell árnyalatokban. A Coloraction kiváló futtathatóságának és optimális merevségének köszönhetően alkalmas lézer és tintasugaras nyomtatókhoz, valamint  másolóberendezésekhez.

További információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

 

További információ

Masterline 

Ipari, kereskedelmi és logisztikai csomagoláshoz.

Logo_Masterline_119x89.png

Széles csomagolóanyag és csomagológép választékot nyújtunk, hogy biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.

 

További információ

Creative Power: A papírválasztás kreatív tevékenység!

Szerteágazó tevékenységű papírkereskedőként célunk, hogy Önnek, mint grafikusnak, kommunikációs és marketing szakértőnek, végfelhasználónak és nyomdásznak a kreatív papírok gazdag választékát kínáljuk.
Ha kreatív papírt választ a hagyományos mázolt vagy mázolatlan papírok helyett, elképzelése valósághűbbé, üzenete hatásosabbá válhat, és valódi hozzáadott értékkel ruházhatja fel alkatásait. Ezért indítjuk el kezdeményezésünket, az Antalis Creative Power-t. Röviden: adjon plusz erőt ötletei és elképzelései számára. 

 

További információ

Hírek 

 • visual

  Árváltozás szervíz

  2018/11/05

  Tisztelt Megrendelőink!   Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Mindenki által jól ismert szállítási költségemelkedés miatt kénytelenek vagyunk a logisztikai díjunkat átlagosan 6 Ft/kg-mal változtatni 2019. január 1-jétől. Üzletpolitikánknak megfelelően továbbra is célunk, hogy az általunk f...

  Tovább

Antalis CSR jelentés

Tekintse meg az Antalis CSR jelentést!

csr-report_163x113.jpg

Az Antalis elkötelezett, hogy biztosítsa a mindennapi felelős üzletmenetet. Az Antalis, mint a kommunikációs alapanyagok vezető nemzetközi forgalmazója, felismeri és érti a gazdasági, társadalmi és környezeti aggodalmakat. A CSR (Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás) jelentésen keresztül elkötelezettek vagyunk abban, hogy folyamatosan csökkentsük termékeink és tevékenységünk környezeti hatásait, növeljük alkalmazottaink egészségét és népszerűsítsük a felelős üzletmenetet. 

Kattintson ide, hogy megtekitse az Antalis CSR jelentést.

ICC Profil Center

ICC_Profile_Centre_259x294-resize163x113.jpg

Az Antalis honlapján elérhető ICC Profil Center minden alkalommal lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a tökéletes eredmény elérése érdekében adott gép gyártót, nyomtató modellt, festéktípust és beállítást, valamint hordozót válasszanak. A weboldalunkon a bejelentkezést követően könnyen hozzáférhet az ICC Profil Center-hez, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő profilt. Miután kiválasztotta a megfelelő mezőket, könnyen letöltheti az ICC Profilt a tökéletes nyomtatáshoz, hogy elkerülje a költséges próba- és újranyomtatásokat. Több mint ezer profil már most elérhető, és a kínálat folyamatosan bővül.  

 

További információ

GSS videó-resize337x193.JPG

Green Star System Videó

Tekintse meg a videót!
Az ön termék referenciája

Szolgáltatások  

 1. Szállítás

  Szállítás

  Aznapi vagy másnapi szállítást biztosítunk.

Tovàbb

Tanúsítványok  

visuel

Tanúsított termékeket forgalmazunk.

 

 

ICC  Profil Center

LÉPJEN KAPCSOLATBA

Kérdés? Segítségre van szüksége?


e-mail-en:

KAPCSOLATNincs kontakt információ

Szeretné, hogy visszahívjuk:
Hívjon