Fedezze fel lehetőségeit az Antalis segítségével!

Akár nyomdász, grafikus, művészeti igazgató vagy marketing- és kommunikációs igazgató, az Antalis megkönnyíti a mindennapjait és segít kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő terméket, hogy javítsa nyomtatott kommunikációját.

Az Antalis emellett a szolgáltatások teljes skáláját fejlesztette ki, így egészen a megrendeléstől, tárolástól az időben történő kiszállításig, terméke biztonságban van.

Legfrissebb hírek

Miért válassza az Antalist ?

creative-power-brands.jpgIsmert márkák

A vezető globális gyártókkal együttműködve az Antalis olyan termékcsaládot hozott létre, amely minden igényt kielégít. Fedezze fel a kulcsfontosságú márkáinkat mázolt, mázolatlan papírok, kartonok, borítékok, öntapadók, specialitások és grafikai kartonok terén!

home-print-services.jpgInnovatív szolgáltatások

Az Antalis értéknövelt szolgáltatások sorát feljesztette ki, hogy megkönnyítse az ügyfelek életét azáltal, hogy segíti őket a papírok kiválasztásában, megrendelésében, tárolásában, kiszállításában.

 

Home-print-green.jpgZöld kezdeményezés

Az Antalis Green Connection kezdeményezés olyan újrahasznosított márkákra támaszkodik, mint a Cyclus®, Cocoon® és a Nautilus®, valamint olyan szolgáltatásokra és eszközökre, amelyek az Antalis ügyfeleit a fenntartható gondolkodásra ösztönzik. Kiemeli az újrahasznosított papír fontosságát a vállalatok által kidolgozott vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) stratégiákban. Ismerje meg környezetvédelmi címkéinket, tanúsítványainkat és kezdeményezéseinket!

GSS-paper.jpg
Green Star System®

Elveszett a környezettudatosságot kifejező címkék között? Olyan sok különböző címke és környezetvédelmi tanúsítvány létezik, hogy néha nehézséget okoz összehasonlítani a termékeket és kiválasztani a megfelelőt. A Green Star System™ figyelembe veszi a legfontosabb információkat a rost eredetéről és a gyártási folyamatokról. Minden papírterméket nullátóll ötig, a környezeti teljesítmény alapján csillagjelzéssel lát el.

creative-power-by-antalis.jpgCreative Power

Az Antalis elkötelezetten hisz abban, hogy a papírválasztás kreatív tevékenység. Ha kreatív papírt választ kommunikációjához, üzenete hatásosabbá válhat és valódi hozzáadott értékkel ruházhatja fel alkotásait. Ennek érdekében létrehoztuk az Antalis Creative Power kezdeményezést, melynek mottója: adjon plusz erőt elképzelései és ötletei számára!

Home-print-D2B.jpgd2b

A Digital to Business kezdeményezés segít az Antalis ügyfeleinek abban, hogy teljes mértékben kihasználják a legújabb digitális technológiák előnyeit. Az Antalis a digitális nyomdák, kommunikációs ügynökségek, eszközgyártók és márkatulajdonosok között segíti az együttműködést a tapasztalatok és a legjobb gyakorlatok megosztására.

Legfontosabb adatok (Nyomdai üzletág)

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

29 országra kiterjedt

tevékenység

 

 

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Több, mint 40 000 ügyfél

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

 60 elosztó központ