Keaykolour_Banner.jpg

Keaykolour merev, mázolatlan, természetes tapintású papír- és karton

Kronomatikusan gazdag színsorával 120 gr/m² és 450 gr/m² között, a Keaykolour minden ügyfél igényét kielégíti a vállalati megjelenéstől a kreatív alkalmazáson át a luxuscsomagolásig.

 

Keaykolour_USP1.gif

45 nélkülözhetetlen és kifinomult szín

 

Az új 45 színű színskálát egy design stúdió fejlesztette ki számos piackutatást és laborvizsgálatot követően, a teljes, átfogó választék kialakítása érdekében. A Keaykolour kiváló választás reklámanyagokhoz, elegáns kiadói anyagokhoz és luxucsomagoláshoz. Akár esküvői meghívót tervez, akár új arculatot készít a Keaykolour színpalettája biztosan inspirálni fogja és segít a kreatív üzenet megalkotásában.

 

Keaykolour_USP2.jpg

Játsszon a színekkel, keverje őket össze, majd párosítsa! Akár prégelheti is!

Kínálatunk 9 színcsaládot tartalmaz a világostól a pasztellen keresztül a mélyárnyalatokig a különböző színek harmonikus kombinálásához. Ezen túlmenően, egyedülálló anyagának köszönhetően a Keaykolour volumenizált és merev, így tökéletes papír dombornyomáshoz, magasnyomáshoz és más igényes nyomtatási technikákhoz... ráadásul 450 g/m²-ig elérhető!

 

Keaykolour_USP3.jpg

Ismerje meg a digitális nyomtatáshoz is alkalmas Keaykolour-t!

A Keaykolour termékcsalád most új, digitális méretekkel bővült, amelyek kompatibilisek a száraz és folyékony toneres gépekkel. Az új B2-es formátumok mellett most élvezheti a Navy Blue, Guardsman Red, Holly, Deep Black és a Snow White időtlen árnyalatait is a digitális nyomtatáshoz, ezáltal kreatívabb lehetőségeket kínál, például a fehér tinta használatát vagy az egyedi megoldásokat.

 

Keaykolour_USP4.jpg

Alkossa meg saját színét!

 

Ha nem találja a keresett színt a 45 színű palettán, akkor a Keaykolour lehetőséget kínál arra, hogy 3 tonna rendelés esetén saját színű papírt gyártsunk igényeinek megfelelően!

 

Ha többet szeretne megtudni a végtelen színkombinációkról:

  • Nézze vissza a webináriumot  « A színek jelentősége a nyomtatott kommunikációban »