Nyitvatartás 8.00- 16.00
Kapcsolatfelvétel
Partnerünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Európa vezető vállalatcsoportja a papírok, a csomagolási megoldások és a vizuális kommunikációs anyagok forgalmazásában.

antalis-group-5.jpg

Kik vagyunk?

Az Antalis a Kokusai Pulp & Paper Csoport része, amely világszerte vezető szerepet tölt be a papírok, csomagolási megoldások és vizuális kommunikációs anyagok forgalmazásában. Székhelye Japánban van és a tokiói értéktőzsdén jegyzik (ISIN JP3293350009), 2022-ben 563,4 milliárd jen árbevétellel. Európában és Latin- Amerikában az Antalis a papírok és ipari csomagolóanyagok területén vezető B2B forgalmazó, a vizuális kommunikációs anyagok területén pedig második. A párizsi székhellyel rendelkező Antalis 29 országra kiterjedt tevékenységet folytat, több, mint 90.000 ügyfelet szolgál ki és 3800 alkalmazottat foglalkoztat. 60 elosztó központtal rendelkezik, melyek a környezettudatos felelősségvállalásra összpontosítanak és világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtanak.
 

Jövőképünk és küldetésünk

Célunk, hogy erősítsük az Antalist, mint a papírok, csomagolóanyagok, vizuális kommunikációs anyagok, szolgáltatások kiemelt B2B forgalmazóját.

Küldetésünk, hogy az általunk kínált termékekben és szolgáltatásokban, valamint az üzleti partereinkkel kialakított kapcsolatainkban a szakértelem és az innováció révén kiváló minőséget biztosítunk ügyfeleink számára.

Társadalmilag felelősek és elkötelezettek vagyunk portfóliónk bővítésében, digitális átalakulásunk felgyorsításában és a befektetett tőke megtérülésében.

Legfontosabb adataink

antalis-group-key-2.png
#1 Európában és Latin - Amerikában

29 országra kiterjedt tevékenység

antalis-group-key-3.png
3800

alkalmazott szolgál ki 90,000 ügyfelet világszerte

antalis-group-key-5.png
60

elosztó központ világszerte