Európa vezető vállalatcsoportja a papírok, a csomagolási megoldások és a vizuális kommunikációs anyagok forgalmazásában.

antalis-group-5.jpg

img-antalis-group-2.jpgAntalis vállalati weboldal

 

Kik vagyunk?

Az Antalis a Kokusai Pulp & Paper Csoport része, amely világszerte vezető szerepet tölt be a papírok, csomagolási megoldások és vizuális kommunikációs anyagok forgalmazásában. Székhelye Japánban van és a tokiói értéktőzsdén jegyzik (ISIN JP3293350009), 2023-ban 659,0656 milliárd jen árbevétellel. Európában és Latin- Amerikában az Antalis a papírok és ipari csomagolóanyagok területén vezető B2B forgalmazó, a vizuális kommunikációs anyagok területén pedig második. A párizsi székhellyel rendelkező Antalis 31 országra kiterjedt tevékenységet folytat, több, mint 100.000 ügyfelet szolgál ki és 4000 alkalmazottat foglalkoztat. 83 elosztó központunk pedig a környezettudatos felelősségvállalásra összpontosítanak és világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtanak.

Jövőképünk és küldetésünk

Célunk, hogy erősítsük az Antalist, mint a papírok, csomagolóanyagok, vizuális kommunikációs anyagok, szolgáltatások kiemelt B2B forgalmazóját.

Küldetésünk, hogy az általunk kínált termékekben és szolgáltatásokban, valamint az üzleti partereinkkel kialakított kapcsolatainkban a szakértelem és az innováció révén kiváló minőséget biztosítunk ügyfeleink számára.

Társadalmilag felelősek és elkötelezettek vagyunk portfóliónk bővítésében, digitális átalakulásunk felgyorsításában és a befektetett tőke megtérülésében.

Legfontosabb adataink

antalis-group-key-2.png
#1 Európában és Latin - Amerikában

31 országra kiterjedt tevékenység

antalis-group-key-3.png
4000

alkalmazott szolgál ki 100,000 ügyfelet világszerte

antalis-group-key-5.png
83

elosztó központ világszerte