Keltse életre nyomtatott anyagait

Az Antalis vizuál kommunikációs üzletága piacvezető a nagy formátumú média és hardver forgalmazásában, 28 országban képviselteti magát.

Legyen szó márkamenedzserről, marketing igazgatóról, kommunikációs menedzserről, belsőépítészről, díszlettervezőről, kiállítás tervezőről, standépítőről, cégtábla készítőről vagy nagyformátumú nyomtatóról, az Antalis vizuális kommunikációs anyagai és csapata mindig rendelkezésére állnak, hogy eligazítsák Önt a termékek felhasználásának megismertetésétől egészen a megvalósításig. Célunk, hogy vizuális érzelmeket keltsünk az összes nyomtatott anyagon keresztül, erős elkötelezettséggel amellett is, hogy környezetbarátabb és fenntarthatóbb megoldásokat mutassunk be a piacnak.

Legfrissebb hírek

Applikálás és inspiráció

Visualcom-vignettesMI2-07.jpgDekoráció

 

visualcom-vignettesMI2-car-wrapping.jpgAutódekor, teljes csomagolás

 

Visualcom-vignettesMI2-08.jpgAblak grafika

 

visualcom-vignettesMI2-exhibitions.jpgKiállítás

 

Visualcom-vignettesMI2-01.jpgÜzlet, shop megoldások

visualcom-vignettesMI2-outdoor-advertising.jpgKültéri megjelenés

 

Változtasson és javítsa a hatékonyságot!

Mivel a vizuális kommunikáció folyamatosan változik, újradefiniálja a rendelkezésre álló anyagokat, valamint új kreatív lehetőségeket teremt, szakértőink és partnereink olyan nagyszerű ötleteket és innovatív anyagokat keresnek, amelyek inspirálhatják a holnap vizuális világát. Az Antalis Visual Communication Csapattal napi szinten megosztjuk tudásunkat és ügyfeleink elképzeléseit, hogy továbbra is változásokat idézzünk elő és elősegítsük azok hatékonyságát.

Miért válassza az Antalis-t?

visualcom-vignettesMI2-widest-range.jpg
Legszélesebb választék a piacon

Neves gyártókkal együttműködve megbízható, innovatív megoldásokat kínálunk, amelyek kompatibilisek a digitális tintasugaras nyomtatási technológiákkal és amelyek az Ön ár elképzeléséhez is igazodnak.

 

visualcom-vignettesMI2-Why-choose-Antalis.jpg
A Coala® 28 országban elérhető

COALA® márkánk, a nagy formátumú adathordozók teljes választékát kínálja a nagy teljesítményű megoldásokhoz, a lehető legjobb ár-érték arány figyelembe vétele mellett.

 

visualcom-vignettesMI2-our-partner-brands.jpg
Partnermárkáink

Olyan gyártókkal dolgozunk együtt, amelyek egyedülálló know-how-val és készségekkel rendelkeznek, továbbá garantálják a szabványok betartását és a környezetvédelmi kihívások tiszteletben tartását.

 

visualcom-vignettesMI2-our-wide-range-of-services.jpg
Széleskörű szolgáltatások

Vizuális kommunikációs szakértőink tanácsadással, képzéssel és ICC-színprofilokkal is segítik Önt. Hatékony logisztikánk aznapi vagy másnapi kiszolgálást is kínál, valamint a termékeket igény szerinti méretre vágjuk professzionális eszközeinkkel.

visualcom-vignettesMI2-sustainable-visual-communication.jpg
Fenntartható vizuális kommunikáció

Elkötelezettek vagyunk a pozitív változás mellett, ami azt jelenti, hogy a fosszilis, nehéz anyagokról az újrahasznosított, újrahasznosítható és rostalapú táblákra, display-re és belső dekorációra térünk át.

visualcom-vignettesMI2-our-international-presence.jpg
Nemzetközi jelenlét

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi ügyfelekkel kapcsolatban és a világ minden táján azonos minőségű, testreszabott ajánlatokat tudunk nyújtani.

 

Legfontosabb adatok (Vizuális kommunikációs üzletág)

P3-Visualcom-vignettesMI2-key-figures-countries.png

28 országra kiterjedt tevékenység

P3-Visualcom-vignettesMI2-key-figures-products.png

2 300 termék

P3-Visualcom-vignettesMI2-key-figures-customers.png

29 000 ügyfél

P3-Visualcom-vignettesMI2-key-figures-logistical-centres.png

60 elosztó központ

Fedezze fel a vizuális kommunikációval kapcsolatos legfrissebb híreinket

  • hírek
  • események
  • felhasználás