A tervezés vagy a belsőépítészet gyönyörű története mindig az alapanyagok minőségével és esztétikájával kezdődik. Az Antalisnál nemzetközi beszerző cégként tevékenykedünk a legszebb anyagok kiválasztásával a világ minden tájáról, hogy folyamatosan megújuló inspirációt kínálhassunk Önnek.

A tervezés vagy a belsőépítészet gyönyörű története mindig az alapanyagok minőségével és esztétikájával kezdődik. Az Antalisnál nemzetközi beszerző cégként tevékenykedünk a legszebb anyagok kiválasztásával a világ minden tájáról, hogy folyamatosan megújuló inspirációt kínálhassunk Önnek.

Coala Organza

Egy csodálatos belsőépítészeti történet mindig az alapanyagok minőségével és szépségével kezdődik. Az Antalisnál arra törekszünk, hogy örökké megújuló inspirációs forrásként nemzetközi szinten segítsünk ebben azzal, hogy a legszebb alapanyagokat választjuk ki az Önök számára. Belsőépítészekkel együttműködve a legújabb anyagokat folyamatosan keresve követjük a legfrissebb irányzatokat, hogy újra és újra alakítható alapanyagok széles skáláját kínálhassuk Önöknek. Termékeinket a digitális nyomtatás legmodernebb innovációihoz alakítjuk: használhatók HP Latex, Eco-solvent, UV és szublimációs festékekkel.

 

Az Antalisnál bármilyen stílusú és világú dekorációs projektjéhez megtalálja a megfelelő megoldást:

  • Falborítás: Tapéták, textilek, nyomtatható bársony, öntapadó, ragasztott vagy előragasztott verzióban.
  • Akusztikus anyagok: Akusztikus textil
  • Mágneses bevonatok: Fehér vagy fekete öntapadó hordozók, sima vagy dombormintás vastartalmú fóliák.
  • Színes öntapadó bársony, betűk vagy formák vágásához.
  • Ablakdekoráció: a gyönyörű Coala Organza
  • Kárpitanyagok: Környezetbarát bőr, természetes és újrahasznosított anyagok
  • Védőfóliák a Coala Interior Film sorozat, az ajtók, falak, pultok és bútorok bevonására alkalmas termékek érhetők el több, mint 470 variációban.
  • Padlóanyagok

 

Minden termékünk ideális választás üzletek, szállodák, munkaterületek, egészségügyi intézmények stb. dekorációhoz vagy fejújításához: mi magunk is az Antalis dekorációs termékeit használtuk nemzetközi központunk felújítása során. Ötletekhez nézze meg a videót! 

Szeretné termékeink minőségét ellenőrizni? Elkészítettük Deco Sample Box mintakollekciónkat, melyben globális dekorációs választékunkból 28 terméket mutatunk be.

Fedezze fel digitális technológiával nyomtatott  Coala Interior Film termékeinket. Kiemelkedő minőség, vonzó dizájn és szaktanácsadás… mindaz ami az Antalist az Ön dekorációs projektjei prémium pertnerévé teszi. A Deco  Sample Box igényléséhez töltse ki az  adatlapot.

Üdvözöljük a személyre szabott dekorációk közösségében.

A kreativitás elősegítése és ösztönzése érdekében hoztuk létre az Antalis Interior Design Award díjat. Építészek, belsőépítészek, nyomdai szolgáltatók és márkatulajdonosok számára kétévente megrendezett, nemzetközi bemutatkozást lehetővé tévő verseny.
Hamarosan indul a következő forduló. Addig keressen ötleteket a www.antalisinteriordesignaward.com oldalon és rendelje meg az 50 legszebb projektet bemutató ingyenes  The Book Könyvet!

Kiemelkedő minőség, vonzó dizájn és szaktanácsadás: mindaz ami az Antalist az Ön dekorációs projektjei prémium partnerévé teszi. Szakértő tanácsért, lépjen kapcsolatba velünk!

book-deco.png