Számíthat az Antalisra!

Legyen viszonteladó, kiskereskedelmi vásárló, magán- vagy állami szektorban működő cég, irodaszer szolgáltató, létesítményvezető vagy osztályvezető, az Antalis papírok, borítékok, iratrendezési termékek, címkék széles választékát kínálja kiegészítő szolgáltatásokkal!

A nemzetközi cégek is ugyanolyan minőségre, kínálatra és szolgáltatásra számíthatnak, hiszen az Antalis Európa 26 országában van jelen.

Miért válassza az Antalist?

office all brands cz.jpg

Erős márkák

Kínálatunkban olyan saját márkák találhatóak meg, mint az Image ® ,a  DataCopy ®, a Team, a Symbio Copy vagy a  Color Copy.

 

home-offices-green.jpgKörnyezetbarát termékek

Fedezze fel környezetbarát papír kínálatunkat!

 

home-offices-services.jpgAz Ön igényeinek megfelelő szolgáltatások széles kínálata

Az Antalis széleskörű szolgáltatás portfóliót fejlesztett ki, amely kiegészíti a papírtermékek kiválasztását, megkönnyítve ezzel mindennapjait.

 

Home-print-green.jpg

Zöld kezdeményezés

Az Antalis Green Connection kezdeményezés olyan újrahasznosított márkákra támaszkodik, mint a Cyclus®, Cocoon® és a Nautilus®, valamint olyan szolgáltatásokra és eszközökre, amelyek az Antalis ügyfeleit a fenntartható gondolkodásra ösztönzik. Kiemeli az újrahasznosított papír fontosságát a vállalatok által kidolgozott vállalati társadalami felelősségvállalási (CSR) stratégiákban. Ismerje meg környezetvédelmi címkéinket, tanúsítványainkat és kezdeményezéseinket!

 

Legfontosabb adatok (Office üzletág)

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

26 országra kiterjedt

tevékenység

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Több, mint 21 000 ügyfél

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

60 elosztó központ