Banner-home-colorcopy-new.jpg

Color Copy - a tökéletes digitálisan nyomtatható papír

Merüljön el az élénk színek egyedülálló világában, amelyet csak a Color Copy tud nyújtani! Tapasztalja meg a ragyogó színvisszaadást a Color Copy segítségével és merítsen ihletet!

Webshop

colorcopy-caisse.jpg

Professzionális papír színes lézernyomtatáshoz

A pontos színvisszaadás, a sima felület és az elegáns megjelenés a Color Copy záloga. Tökéletes nyomatvisszaadás és minőség. Mindig.

colorcopy-sonandfather.jpg

Megbízható papírválasztás

A nyomatok kiváló minősége és a 30 éves tapasztalat teszi a Color Copy-t megbízható választássá. CO2 semleges és elkötelezett a környezetvédelem iránt. A papír a legismertebb zöld tanúsítványokkal rendelkezik, mint az FSC® és az EU Ecolabel.

 

Colorcopy-cordes.jpg

Folyamatos minőség

A színes lézernyomtatáshoz tervezett Color Copy problémamentes élményt kínál. Tökéletesen veszi át a nyomatok színeit a papír felületére. A Color Copy Original  ColorLok® technológiával van már ellátva. Intenzívebb színeket, merészebb feketét és gyors száradási időt biztosít tintasugaras és lézernyomtatón.

colorcopy-catalog.jpg

Széles választék

A Color Copy méretek és grammsúlyok széles választékában elérhető különféle alkalmazásokhoz: prospektusok, névjegykártyák, prezentációk, marketinganyagok...

Color Copy, Cradle-to-Cradle Certified® Bronze

C2C Bronze

A  Color Copy papírok elnyerték a Cradle-to-Cradle® tanúsítás bronz szintjét, egy nemzetközi szabványt, amely öt kritérium alapján értékeli a biztonságosabb, fenntarthatóbb és körkörös gazdaságot szolgáló termékeket.

Minden kritériumhoz a termék teljesítmény szintet ér el (bronz, ezüst, arany vagy platina). A címke viselése azt is bizonyítja, hogy a Color Copy márka pozicionálása folyamatosan újítja és tovább javítja a papír teljesítményét, elkötelezettségét és a környezet tiszteletben tartását.