coala-intro.jpg

Szakértői válogatás kreatív ötletekhez

A Coala® nagy formátumú digitális médiái lehetővé teszik a nyomdászok, tervezők, marketing szakemberek és márkastratégák számára, hogy életre keltsék a merész gondolkodásmódból fakadó kreativitást, létrehozva saját egyedi univerzumukat.

A bannerektől, mágnesektől, tapétáktól, textíliáktól, papír alapú  és öntapadós anyagoktól a szintetikus fóliákig és tömör táblákig a Coala® az iparág legszélesebb körű beltéri és kültéri nyomtatási médiáját kínálja minden nyomtatási igényhez. 

 

Letöltések:

 

coala-square-04.jpgcoala-square-05.jpg
Fedezze fel a Coala márkát

 

 

coala-large-format.jpg

Szélesformátum

Nagy formátumú média nagyszerű ötletekhez!

Az elmúlt 10 évben szakértelmünk lehetővé tette számunkra, hogy a piacon az egyik legszélesebb nagy formátumú vizuális kommunikációs portfóliót építsük ki. A Coala® médiát tesztelték és választották ki optimális reprodukciós képessége, műszaki tulajdonságai és sokoldalúsága miatt. Széles méret- és felületválasztékban érhető el az összes nyomtatási technológiához.

coala-innovation.jpg

Innováció

Egy lépéssel előre!

Szakértőink beutazzák a világot, találkoznak gyártókkal, gyártási szakemberekkel és tervezőmérnökökkel, valamint szakkiállításokra látogatnak, hogy új vizuális kommunikációs médiákat válasszanak ki és teszteljenek. Ez a folyamatos trendfigyelés biztosítja, hogy piacvezető megoldásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

coala-icc-profile.jpg

ICC profilok

A színreprodukció támogatása!

Mindannyian tudjuk, hogy kreatív vállalkozásainkban a rossz reprodukciós minőség tönkreteheti a figyelemre méltó kreatív ötleteket. A világ egyik vezető színspecialistájával együtt olyan ICC-profilokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik az elképzelései alapján elvárt színpontosságot és nyomtatási minőséget. ICC profil centerünket megtekintheti itt.

coala-indoor.jpg

Kültér/Beltér

Ötletek korlátok nélkül!

A Coala® termékcsalád több, mint 250 médialehetőséget kínál, amelyek beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt megfelelnek. Anyagainkat úgy választottuk ki, hogy megfeleljenek a beltéri kommunikáció műszaki és reklámipari elvárás követelményeinek és a kültéri környezet ellenálló képességének, lehetővé téve, hogy a jelzések vagy vizuális értékesítési kampányok minden érintkezési ponton azonos minőségben jelenjenek meg.

coala-quality-cost.jpg

Kiváló ár-érték arány

Prémium minőség Coala áron!

Büszkék vagyunk arra a kiváló minőségre és kedvező árakra, amelyet a Coala® biztosít a piacon. Ez a vezető és megbízható gyártókkal folytatott 10 éves szakértelem, partnerségek és együttműködések eredménye, annak érdekében, hogy termékünk megfeleljen az Ön elvárásainak.

coala-easy-apply.jpg

Könnyű telepítés

Időt és pénzt spórol meg a telepítés során!

Egy országos kampány határidőre történő elkészülése kihívás a legtöbb márka számára! Mi a kiváló és könnyen telepíthető anyagok mellett olyan ragasztóanyagokat is kínálunk, amelyek gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók minőségi kampányokhoz.

coala-floor-graphics.jpg

Padlógrafika

Biztonság és esztétika egyszerre?

A padlógrafikai textúrák, színek, az elhatárolást és az irányjelzéseket szolgáló üzenetek hatékony kommunikációs eszközök. Textúrált és csúszásmentes padlóburkolataink könnyen nyomtathatók, robusztusak, szinte bármilyen felületre tapadnak és könnyen felhordhatók.

coala-magnetics.jpg

Mágnesek

Mágneses kommunikációt szeretne?

A Coala® Magnetics innovatív szintetikus fóliák tartós és vízálló sorozata a szemet gyönyörködtető displayekhez. Helyezze el, cserélje ki és újítsa meg szokásos marketingüzeneteit, például akciót jelző promóciót vasfóliával öntapadó mágneses alapon vagy mágneses fóliával öntapadó vasalapon, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget!

coala-creative-solutions.jpg

Dekoráció

Személyre szabott kreatív megoldások!

A Coala® termékek segítségével egyedi, személyre szabott és figyelemre méltó tereket hozhat létre, amelyek kiemelik a belső tereket. Testreszabott dekorációs megoldásokat kínálunk, ezek lehetnek  belsőépítészeti fóliák, ablak dekorfóliák és faltapéták, melyeket felhasználhatunk számos környezetben, szállodákban, éttermekben, üzlethelyiségekében, múzeumokban, repülőtereken lakásokban, közösségi terekben és nem utolsó sorban akár kórházakban is.

coala-sustainability.jpg

Fenntarthatóság

Legyen zöld a Coala-val!

Termékpalettánk fejlesztésének középpontjában a fenntarthatóság áll. Környezetbarátabb anyagaink bővülő portfóliója olyan megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek segítenek megvédeni bolygónkat. Az anyagösszetétel és az újrahasznosíthatóság alapján egyedülálló Green Star System™ rendszerünk nullától öt csillagig értékeli a termékeket, megkönnyítve a fenntarthatóbb anyagok azonosítását és kiválasztását.

CHALLENGE ME KIHÍVÁS

Vásároljon COALA® terméket, mert
most csocsóasztalt nyerhet!

2023. október 2-től november 25-ig

Szeretnék részt venni!
challenge-me-blue-text-img.jpg