coala-cover-safe-page-v2-1440.jpg

 

Coala Coversafe, innovatív öntapadó film forradalmi antimikrobiális technológiával

A Coala Coversafe™ folyamatos vírus-, baktérium és penészvédelmet biztosít minden felületen 24 órán át. A vírusok 99,9%-a eltűnik.

 

 

 

 

A Coala Coversafe™ kiemelkedő antimikrobiális jellemzőkkel rendelkező öntapadó fólia, mely minden körülmények között és mindenféle felületen folyamatos biztonságot nyújt, köszönhetően forradalmian új, ásványi kerámia mikrogömböket beépítő, a francia Pylote által szabadalmaztatott technológiájának.

 

Az ásványi kerámia mikrogömbök forradalmian új jellemzőinek kihasználásával a Coala Coversafe™ háromszoros vírus-, baktérium és penészvédelmet nyújt a nap 24 órájában (koronavírus 229E, szezonális influenza, vírusos bélfertőzés..). A diszkrét, vékony, átlátszó és matt öntapadó védőfólia teljes mértékben természetes és biokompatibilis, így nem jelent veszélyt a bőrre vagy élelmiszerekre.
Felhasználható étkezdében és egyéb élelmezési felületeken, számos felületen és helyszínen.

A Coala Coversafe™ folyamatos védelmet nyújt baktériumok és vírusok ellen mindenféle felületen: automata adagolókon, kilincseken, kapcsolókon, íróasztalokon, korlátokon, pultokon..

Extra biztonságot és nyugalmat biztosít különböző munkahelyeken: kórházakban, idősotthonokban, üzletekben, irodákban, közösségi közlekedésben, sportközpontokban, bárokban, iskolákban, éttermekben..

A több,mint 4 éves tesztelés bebizonyította, hogy ez a forradalmian új termék stabil és állandó hatást fejt ki anélkül, hogy az idő elteltével hatékonyságából bármit is veszítene. A Coala Coversafe™ könnyen karbantartható, bármilyen hétköznapi tisztítószerrel  (szappan, mosószer, fertőtlenítőszer) tisztítható anélkül, hogy antimikrobiális hatása csökkenne. 
További információért lépjen kapcsolatba szakértőnkkel.

coala-cover-safe-page-01.jpg

coala-cover-safe-page-02.jpg

A Coala Coversafe™ alkalmazása egyszerű (pl. a koronavírus 229E esetén 90% 1 órán belül, >99,9% 24 órán belül) és maradvány nélkül eltávolítható.

A természetes antimikrobiális technológiát (az ásványi kerámia mikrogömbök segítségével) a Pylote fejlesztette ki. A Gergonne Industrie a technológiát felhasználó Coala Coversafe™ öntapadó fólia gyártója.