Coala Air Board

 

Coala Airboard,  a fenntartható méhsejt karton


A Coala Air Board  kitűnő simaságot, merevséget és szilárdságot kínáló méhsejt karton, mely a műanyag reklámhordozók környezetbarát alternatívája. A Coala Air Board ideális mindenfajta beltéri megjelenéshez, POS és kreatív displayekhez, kialakításokhoz és rendezvényekhez.

A Coala Air Board 2D & 3D kis tömegű és kiemelkedően merev display karton választék: a felülete papír, belseje pedig újrahasznosított méhsejt struktúrájú papír.

Fehér vagy barna színben kapható.

  • fehér verzió sima, magas fehérségű nyomtatható felületet biztosít, köszönhetően FSC® tanúsított, fehér mázolt papíranyagának.
  • barna verzió természetes barna kinézetet biztosít barna színű újrahasznosított hordozópapírjának köszönhetően.

 

 

A Coala Air Board magja újrahasznosított rostokból készül.

 

A könnyen vágható, UV inkjet és szitanyomásra is alkalmas Coala Air Board 2D & 3D a hagyományos szintetikus beltéri reklámhordozók gazdaságos és környezetbarát alternatívája. A Coala Air Board 3D még erősebb is, köszönhetően kisebb sejtméretének, mely megnövelt nyomásellenállást biztosít, ezáltal kreatívabb alkalmazásokat lehetővé téve.

A Coala Air Board az Antalis Vizuális Kommunikációs Green Star System™ 5 csillagjával rendelkezik, 100%- ban környezetbarát alternatívát kínál a műanyag reklámhordozók helyett beltéri megjelenésekhez, POS & kreatív displayekhez, kiállításokhoz és rendezvényekhez.


 

Alkalmazások:

Eladáshelyi megjelenés


Leggyakrabban

használt  habosított PVC    

 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_2.png

 

green-arrow.png

Cserélje le újrahasznosított

Coala Air Board méhsejt kartonra
 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_5.png

Alkalmazások

 

Display

A lapos POS anyagoktól az izgalmas karton displayekig.
A Coala Air Board a régóta vágyott sokoldalú anyag! Tökéletes megoldás a vállalati POS-ek eredeti, figyelemfelkeltő és fenntartható display és sign megoldás kialakításához. A Coala Air Board közvetlenül nyomtatható és tökéletesen vágható digitális stancgépekkel, így szerteágazó módon alakíthatók ki belőle személyre szabott reklámberendezések, displayek.

Coala Airboard Application

Coala Air Board close view

 

 

Kiállító standok

Használja minden típusú POS anyagokhoz és kiállítások standjaihoz! Észrevette, hogy az egyéb papíralapú kartonok, PVC és fa anyagok korlátozzák a kreativitást? Esetleg azok túl drágák, nehezek és nem praktikus a használatuk? A legközelebbi rendezvényen környezetvédő módon hívja fel a látogatók figyelmét!

 

 

Dekoráció & bútor

Készítsen többet egy POS terminálnál!
Komplex, képzeletet felülmúló, vonzó konstrukciókra vágyik? A méhsejt panelek megfelelnek elvárásainak. Nem számít mennyire ambiciózusak az elképzelései, önállóan össze tudja állítani, szerszámok nélkül, rekordidő alatt!

Coala Air Board application