banner-MI2.jpg

Arlon,  a grafikai fóliák globális piacvezetője

A magas minőségű nyomásérzékeny vinilfóliákat és rugalmas hordozókat gyártó Arlon Graphics partnerségi megállapodást kötött az Antalis-szal. 

Az Arlon termékei, a jármű-, flotta-, építészeti és kereskedelmi grafikák és a védőfóliák már az Antalisnál is kaphatók. 

Termékválaszték letöltése: Arlon DPF 2400 XLPArlon DPF 4200Arlon DPF 4300Arlon DPF 4500 GX Arlon DPF 4550 G/MArlon DPF 4550 GT/MTArlon DPF 4550 GTX/MTXArlon DPF 4600 GLX/MLXArlon DPF 50 WD ClearArlon DPF 6000 RP ClearArlon 6000 XRPArlon 6100 XLPArlon DPF 6500Arlon DPF 8000 ClearArlon DPF 8000 Ultra TackArlon DPF 8200 High TackArlon DPF 8200X High TackArlon Fusion WrapArlon Illuminite WrapArlon ProTec Series 3960,  Arlon Series 3170Arlon Series 3200Arlon Series 3210Arlon Series 3220Arlon Series 3270Arlon Series 3410Arlon Series 3420Arlon Series 3450Arlon SLX +Arlon SLX Cast Wrap

 

Webshop

Az 1958-ban Los Angelesben alapított Arlon az öntapadó vinil globális gyártója, mely főként jármű-, flotta-,  építészeti és kereskedelmi grafikai célokra gyárt anyagokat. Az Arlon gyorsan fejlődő vállalat, kivételes termékek széles választékával, új termékek folyamatos fejlesztésével. Az X-Scape Technology® és a FLITE Technology® segítségével termékeik kimagasló minőséget képviselnek.

Több, mint 60 év tapasztalatával az  Arlon világszerte megbízható partner, mely ügyfélközpontú innovációjával, kiemelkedő ügyfélszolgálattal áll magas teljesítményt nyújtó terméket kereső ügyfelei rendelkezésére.

 

Az Arlon ezen felül a világ legtapasztaltabb autócsomagoló vállalata is, mely a sikeres járműcsomagolás alapjairól kínál szakértő segítséget: brossúrákkal, tankönyvekkel, webinárokkal, oktatásokkal, tanúsítványokkal… 

arlon-truck02.jpg

 

Alakítsa át vállalkozását vinillel

Az Arlon olyan innovatív anyagokat készít, melyek életre keltik a kreatív ötleteket. Az öntapadó vinil globális gyártójaként az Arlon egyedi technológiás termékek széles választékát kínálja a jelző és grafikai ipar számára.

 

Az Arlon termékválasztéka kielégíti az ügyfelek elvárásait. Könnyen alkalmazható megoldásaival sikerre viheti flotta-, beltéri és kültéri faldekorációs vagy promóciós elképzeléseit.

Arlon-Truck.jpg

Blue wall

Tailor Shop

  • X-Scape Technology® - az Arlon légelvezető technológiájának márkaneve, mely apró csatornákon ereszti át a levegőt a flották, járművek és általános sign- alkalmazások fóliázására használt öntapadó vinilen. Az X-Scape Technology® gyors applikálást tesz lehetővé, miközben erős tapadásával hosszú távú kötést biztosít.

 

  • FLITE Technology® - könnyen felhelyezhető, áthelyezhető rendszer egyedi ragasztó és hordozóréteg kombinációval. A telepítő  a piacon a legkönnyebben alkalmazható terméket ismerheti meg.

Flotta és járműcsomagolás

Nem biztos benne, hogy melyik terméket válassza? Az Arlon megoldást kínál flotta- és járműgrafikákhoz járművek részleges vagy teljes csomagolásától a flották márkamegjelenítéséig. Termékek: SLX® Cast Wrap, DPF 4600GLX, DPF 6000XRP, DPF 6100XLP, Fusion Wrap and IllumiNITE Wrap. Az Arlon egyik legújabb terméke a minden évszakban alkalmazható SLX®+. A FLITE Technology® előnyeit kihasználó teljesítménynövekedés mellett a termék egyéb előnyökkel is rendelkezik.

A nyomtatható fóliák mellett az Arlon a színes járműfóliák portfólióját a Premium Color Change teljes kínálatával bővítette. Ezt az új, rugalmas öntött csomagolófóliát úgy fejlesztették ki, hogy a tervezés során az egyszerű felhordás és az ügyfelek elégedettsége alapvető szempont volt. Az Arlon Premium Color Change egy öntött PVC, színes járműfólia, 10 év tartóssággal. Flite® technológiával ellátott, akár ultrafényes megjelenéssel, innovatív ragasztóval, láthatatlan légcsatornákkal ellátott hordozóval a buborékmentes felhordáshoz, a fényes színeken védőfóliával és garantáltan megmarad a mély csatornákban, ívekben, mélyedésekben és a legnehezebb formákon, felületeken. 30 színben kapható, 2023. július 4-én 10 új színnel bővült, fényes, matt és szatén felülettel, beleértve az alumínium- és fémhatásokat.

 

 

Újragondolt belső és külső dekoráció

Az Arlon kihívást jelentő felületekhez is kínálja termékeit, pl. a DPF 8200 High Tack terméket, mely gond nélkül alkalmazható az enyhe kontúrú és anyagú felületeken is.

Újragondolná dekorációit? A beltéri faldekorációkhoz tervezett DPF 4200 matt és vászonbevonattal kapható. A ragasztóanyag kifejezetten alkalmas a különböző felületeken (sima falaktól a kissé durvább festett falakig) való áthelyezésre, anélkül, hogy a tapadóképessége gyengülne.

Restaurant-lobby.jpg

Öntapadó fóliák kereskedelmi reklámokhoz

Itt még nincs vége! Az Arlon rengeteg terméket kínál, bármilyen alkalmazáshoz. A DPF 6000RP átlátszó fólia járműgrafikákhoz és reklám feliratokhoz, a DPF 2400X fényvisszaverő fólia járművekhez és flottákhoz, a DPF 4300 faldekorációkhoz, a DPF 4500 reklám és ablakdekorációkhoz alkalmas.

Végül, de nem utolsó sorban az Arlon javasolja, hogy használjon kompatibilis lamináló filmet a grafikáinak védelmére, élettartamának meghosszabbítására. A termékeket az Antalis forgalmazza.

 

 

 

Express-Wall.jpg

 

 

Oktató videók

Még több oktatóvideóért : Kattintson ide