Ihletre van szüksége következő kiállításának megtervezéséhez? Hogyan biztosíthatja, hogy a stand leköti a résztvevők figyelmét?

Ihletre van szüksége következő kiállításának megtervezéséhez? Hogyan biztosíthatja, hogy a stand leköti a résztvevők figyelmét?

Légy látható messziről

A kiállítás egyik legfontosabb szempontja az észlelés. Hatékony módon kell, hogy közvetítse az üzeneteket, annak érdekében, hogy növelje standja gyalogos forgalmát. Csak egyetlen esélye van annak biztosítására, hogy grafikája szemet gyönyörködtető, egyértelmű legyen és GYORSAN kommunikáljon. A táblákon a lehető legkevesebb szóval kommunikáljon. Tekintse ezt cselekvésre való felhívásnak!

img-graphic-builds-1.jpg

Látogatók

Manapság a függő táblák formája már nem korlátozódik körre vagy téglalapra. A feszíthető szövet átnyúlhat a kereteken, amelyek görbülnek vagy élesen elfordulnak, merész, geometrikus formákat hozva létre. Míg a függő tábla külseje leggyakrabban az Ön márkáját azonosítja, addig a tábla belső vagy alsó része marketingüzenetekhez használható. A Coala Textile Stretch  a tökéletes textilhordozó, amellyel saját eredeti függőtáblát készíthet.

A figyelem messziről való felkeltésének másik módja a Coala Backlit látvány-megállító hatásának használata. A jól megtervezett háttérvilágítású grafika vonzza a tekintetet, segítve a gyors és világos kommunikációt. Teljesen testreszabhatóak, könnyen kezelhetők és használhatók, könnyűek, könnyen összeszerelhetők és könnyen szállíthatók.

A fóliát vagy a textileket szereti jobban?

A Coala® mindkét anyagot kínálja, hogy maximálisan felhívja a figyelmet a displayekre. Válassza a Coala Textile Backlit City vagy a Coala Backlit Film megoldásokat a legjobb képminőség érdekében!

img-graphic-builds-2.jpg

Készítse el saját eseményét

A forgalom növelésének egyszerű módja, ha konferenciákat szervez a standjánál. Kérje meg a kiállítás szervezőit, hogy népszerűsítsék a konferencia tartalmát és teremtsenek meleg, meghitt teret a közönség számára! Helyezzen fel egy TV-képernyőt a falra és tegyen babzsák-üléseket a padlóra!

img-graphic-builds-3.jpgKiállítás

A belső akusztika, visszhang szabályozása

Ne felejtsen el akusztikus textilt felvinni a tárgyaló falára. A hangelnyelő Coala Textile Sound Touch és a Coala Textile Sound termékcsalád magas akusztikus elnyelést biztosít és elősegíti a produktív környezet megteremtését.
 

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile  Sound Touch

Lepje meg látogatóit!

img-graphic-builds-9.jpg

A mágneses megoldások egyszerű módot kínálnak az üzenetek megjelenítésére, eltávolítására, cseréjére és átfedésére. Lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt felfrissítse standja megjelenését a látogatók meglepetésére és örömére. Ha egynél több rendezvényen szeretné használni kiállítási standját, akkor a mágnesek jelentik a megoldást: újrafelhasználhatók, könnyen szállíthatók és gyorsan felszerelhetők.

A Coala Magnetic Base Ragasztók és a Coala Ferro Filmek felületek széles választékában állnak rendelkezésre.

Tegye egyedivé standját

A vizuális vonzerő kulcsfontosságú ahhoz, hogy a résztvevők emlékezetes élményben részesüljenek. A nagyformátumú nyomathordozókhoz kapcsolódó digitális nyomtatási technológia hatásos, egyedi és költséghatékony grafikák készítését teszi lehetővé. Fejezd ki elképzeléseidet, hozd létre saját üzeneteidet, gondolkodj másképp és tervezz egy olyan univerzumot, ami hasonlít rád!

A Coala® termékcsalád egy eszköztár az ötletei kifejezésére: padlógrafikai ragasztók, elöl- és háttérvilágítású poliészter fóliák, textil zászlók, transzparensek, hangelnyelő hordozók, fotópapírok, vászon, tapéták, táblák, habkartonok, alumínium kompozit panelek.

 

img-graphic-builds-8.jpg