felhasználás, hírek-események, események, hírek, vizuális-kommunikációs-hírek, vizuális-kommunikáció

Az Antalis bemutatja a "The Wrap & Remix by antalis" kihívást

30 jan. 2024 — Verseny; Arlon; Autófóliázó termékek
Nyomtatás
WRAP&REMIX-NEWS-BANNER.png

Az Antalis a nyomathordozók vezető forgalmazójaként Európában soha nem látott autófóliázási versenyt indít: „The Wrap & Remix by antalis” kihívás, 2024 februárjától júniusig tart és értékes ajándékokat rejt!

Az Antalis a nyomathordozók vezető forgalmazójaként Európában soha nem látott autófóliázási versenyt indít: „The Wrap & Remix by antalis” kihívás, 2024 februárjától júniusig tart és értékes ajándékokat rejt!

Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy köszönetet mondjunk ügyfeleinknek, és bemutassuk az autófóliázási megoldások teljes skáláját. Ez a tevékenység lehetővé teszi a járművek részleges vagy teljes öntapadó vinillel való befóliázását, amelyet mind a járműveiket személyre szabni kívánó magánszemélyek, mind a kereskedelmi flották használnak nagyméretű járműveiken (buszok, vonatok, villamosok stb.) reklám és design céljából.

 

A megfelelő fóliák és applikáló Know How használata mellett ez az iparág az autófóliázás kultúrája iránti elkötelezett szakembereket foglalja magába. A "Wrap & Remix" kezdeményezésen keresztül az Antalis, mint forgalmazó, szeretné életre kelteni az autófóliázás történetét, értékeit és fejlődését.

A verseny az Antalis vásárlóinak hűségét hihetetlen nyereményekkel jutalmazza. Lehetőségük lesz versenyezni a fődíjért, amely egy 1965-ös Ford Mustang 350GT Shelby klón, valamint 99 további csodálatos nyereményért, a Forma-1 olaszországi Nagydíjra szóló jegyektől a csúcstechnológiás felszerelésekig. Ne feledkezzünk meg a heti és havi sorsolásról sem, ahol a résztvevők további nyereményeket nyerhetnek, mint például egy Ford Mustang 350T Miniature vagy egy Monster Shop Jukebox.

A részvétel egyszerű!

Csak regisztrálni kell a www.wrapandremixbyantalis.com verseny honlapján, hogy 30 rajtpontot szerezzen. Ezután a kvalifikált termékek minden 10 eurós vásárlása 1 ponttal növeli a résztvevő havi pontszámát, és ezek a pontok megsokszorozhatók a minden hónap elején meghirdetett booster segítségével. A Ford Mustang szerencsés nyertesét a verseny végén, az első 100 legnagyobb pontszámmal rendelkezők között sorsoljuk ki 2024. július 12-én, a Facebookon élő bejelentés során.

 

A részvételre jogosult autófóliázó termékek listája az Antalis európai leányvállalatai által forgalmazott vezető márkákból tevődik össze, ugyanakkor országonként a forgalmazott márkák eltérőek lehetnek.

 

Az Antalis Magyarország által forgalmazott márkák:

mactac-logo.png

arlon-logo.png

legend-logo.png