Creative Power: A papírválasztás kreatív tevékenység!

Creative_Power_259x194.jpg

Szerteágazó tevékenységű papírkereskedőként célunk, hogy Önnek, mint grafikusnak, kommunikációs és marketing szakértőnek, végfelhasználónak és nyomdásznak a kreatív papírok gazdag választékát kínáljuk.
Ha kreatív papírt választ a hagyományos mázolt vagy mázolatlan papírok helyett, elképzelése valósághűbbé, üzenete hatásosabbá válhat, és valódi hozzáadott értékkel ruházhatja fel alkatásait. Ezért indítjuk el kezdeményezésünket, az Antalis Creative Power-t. Röviden: adjon plusz erőt ötletei és elképzelései számára. 

 

További információ

HÍREK 

Tisztelt Megrendelőink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy további beszállítói áremelések miatt árainkat 2021. novemberétől megemelni kényszerülünk.

Az elmúlt hetekben további, rendkívüli energiaköltségek merültek fel, különösen a gáz és a villamos energia tekintetében a papírgyártás során. A cellulóz mellett az energiaköltség a papírgyártás második legnagyobb költségtényezője, ami érvényes a nem integrált és integrált papírgyárakra egyaránt. Az energia részesedése a termelési költségek összetételében mostanra megduplázódott, összességében az energiaköltség idén eddig megháromszorozódott.

Az emelés jelenleg érinti:

- famentes ofszet papír

- könyvkötő lemez

Üzletpolitikánknak megfelelően továbbra is célunk, hogy az általunk forgalmazott termékek a jövőben is kiváló minőségben és piacképes áron legyenek elérhetőek partnereink számára.

Kollegáink hamarosan megkeresik Önöket a részletekkel.

A további jó együttműködés reményében.

 

Budapest, 2021. 10. 06.

 

Üdvözlettel:

Mikulcza Gábor

ügyvezető

 

További információ

Antalis CSR jelentés

Tekintse meg az Antalis CSR jelentést!

CSR_report_259x194.jpg

Az Antalis elkötelezett, hogy biztosítsa a mindennapi felelős üzletmenetet. Az Antalis, mint a kommunikációs alapanyagok vezető nemzetközi forgalmazója, felismeri és érti a gazdasági, társadalmi és környezeti aggodalmakat. A CSR (Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás) jelentésen keresztül elkötelezettek vagyunk abban, hogy folyamatosan csökkentsük termékeink és tevékenységünk környezeti hatásait, növeljük alkalmazottaink egészségét és népszerűsítsük a felelős üzletmenetet. 

Kattintson ide, hogy megtekitse az Antalis CSR jelentést.

ICC Profil Center

ICC_Profile_Centre_259x294-resize163x113.jpg

Az Antalis honlapján elérhető ICC Profil Center minden alkalommal lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a tökéletes eredmény elérése érdekében adott gép gyártót, nyomtató modellt, festéktípust és beállítást, valamint hordozót válasszanak. A weboldalunkon a bejelentkezést követően könnyen hozzáférhet az ICC Profil Center-hez, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő profilt. Miután kiválasztotta a megfelelő mezőket, könnyen letöltheti az ICC Profilt a tökéletes nyomtatáshoz, hogy elkerülje a költséges próba- és újranyomtatásokat. Több mint ezer profil már most elérhető, és a kínálat folyamatosan bővül.  

 

További információ

Szolgáltatások  

  1. Szállítás

    Szállítás

    Aznapi vagy másnapi szállítást biztosítunk.

Tanúsítványok  

visuel

Tanúsított termékeket forgalmazunk.

 

 

ICC  Profil Center

paperman