hírek, irodai-hírek

Az Antalis bemutatja az új Data Copy® papírt

27 jún. 2022 — Data Copy; Fénymásoló; Környezettudatos papír
Nyomtatás
Eloqua-banner-DC.jpg

Munkánk módja és az általunk készített dokumentumok folyamatosan fejlődnek. A tintasugaras nyomtatás iránti kereslet otthon és az irodában egyaránt nő, így egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az általunk használt papírra.

Munkánk módja és az általunk készített dokumentumok folyamatosan fejlődnek. A tintasugaras nyomtatás iránti kereslet otthon és az irodában egyaránt nő, így egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az általunk használt papírra.

Ennek az igénynek és a piacok környezettudatosabb termékek iránti vágyának kielégítése érdekében az Antalis izgalmas új funkciók kifejlesztésével bővítette irodai papírkínálatát. Ezek az új előnyök kiegészítik a Data Copy® már amúgy is lenyűgöző környezeti és teljesítménybeli jellemzőit.

A Data Copy ColorLok® tanúsított

Az új Data Copy® ColorLok® tanúsítvánnyal rendelkezik, tintasugaras és lézernyomtatókon való nyomtatáshoz. A ColorLok® kezelés kiváló minőséget biztosít. A színezékek a papír felületén maradnak, így a színek élénkebbé és élesebbé teszik a kontrasztokat.

 

color-lock-logo.png

Data Copy® – az 1% for the Planet tagja

A Data Copy®, mint az 1% for the Planet tagja, éves árbevételének 1%-át a környezetvédelmi egyesületeknek ajánlja fel. Az 1% for the Planet egy globális szervezet, amely különféle környezetvédelmi non-profit szervezetek és kezdeményezések finanszírozását segíti az éghajlat és az energia, az egészség és a környezet, a víz, a biológiai sokféleség és az ökoszisztémák, a mezőgazdaság, az ökopolgárság és az oktatás területén. Azzal, hogy csatlakozik ehhez a globális közösséghez, a Data Copy® egy lépéssel tovább lép fenntarthatósági megközelítésében.

Az új csomagolást úgy alakították ki, hogy 100%-ban újrahasznosítható, miközben megőrzi nedvességvédő tulajdonságait.

A Data Copy® papírok FSC® tanúsítvánnyal és Eu ökocímkével rendelkeznek, hogy a legjobb piaci környezetvédelmi bizonyítványt nyújtsák.

 

 

1pt-blue.jpg

40 év tapasztalat

A Data Copy® mindig is kivételes irodai papír volt. Az 1983-ban alapított cég már csaknem 40 éve bizonyítja felhasználóinak azt az erős elkötelezettségét, hogy kiváló minőségű papírt kínáljon, amely képes megváltoztatni a mindennapokat. Az új funkciók, a ColorLok® technológia, a továbbfejlesztett 100%-ban újrahasznosított csomagolóanyagok és az új tagság kétségtelenül pozitívan hat majd a minőség- és környezettudatos felhasználókra.

 

datacopy-corp.jpg

 

Keep your office smiling. Data Copy®.