Data_copy_1FTP_brand_banner.jpg

Data Copy®, az abszolút irodai papír!

Több, mint 30 éve ikonikus márka, a Data Copy® erős piaci hírnévre tett szert vásárlói sokoldalúságával és könnyű használatával, prémium minőségével és szabadalmaztatott okos csomagolásával.

Webshop

DC-boxes.jpg

Minden napra valami

Az igazi többfunkciós irodai papír, amely bármely nyomtatási munkához alkalmas a mindennapi kommunikációtól és szövegektől a grafikákig és színes beszámolókig.

 

plush-1

Környezetbarát

Környezetbarát, FSC®  tanúsított és EU Eco Label tanúsítással is rendelkezik. 

 

data-copy-face.jpg

Prémium minőség

Fehér, prémium minőségű papír, amely nyugalmat és problémamentességet kínál. Alkalmas lézeres és tintasugaras nyomtatókhoz is.

DC-grabngo.jpg

Okos csomagolás

Egyedülálló, szabadalmaztatott intelligens csomagolás: könnyen megragadható, könnyebben hordozható és egyszerűen kezelhető az irodában. Elengedhetetlen a mindennapi kényelem számára.


 

Azon gondolkodik, hogy megtalálja az irodai jólétet? Egy boldogan működő nyomtató papírelakadás nélkül? Kényelem és teljesítmény mindenkinek?

 

Data Copy® - az okos márka. Velünk szórakoztatóbb!
Tekintse meg a videót!

 

colorlok-logo-mi2.jpg

A Data Copy ColorLok® tanúsított

Az új Data Copy ColorLok® tanúsítvánnyal rendelkezik, tintasugaras és lézernyomtatókon való nyomtatáshoz. A ColorLok® kezelés kiváló minőséget biztosít. A színezékek a papír felületén maradnak, így a színek élénkebbé és élesebbé teszik a kontrasztokat.

 

1pt-blue.jpg

 

 

Data Copy – az 1% for the Planet tagja

A Data Copy, mint az 1% for the Planet tagja, éves árbevételének 1%-át a környezetvédelmi egyesületeknek ajánlja fel. Az 1% for the Planet egy globális szervezet, amely különféle környezetvédelmi non-profit szervezetek és kezdeményezések finanszírozását segíti az éghajlat és az energia, az egészség és a környezet, a víz, a biológiai sokféleség és az ökoszisztémák, a mezőgazdaság, az ökopolgárság és az oktatás területén. Azzal, hogy csatlakozik ehhez a globális közösséghez, a Data Copy® egy lépéssel tovább lép fenntarthatósági megközelítésében.

Okos csomagolás

DC-grabngo-blue.jpg


Grab-and Go kialakítás

Az okos csomagolású, füllel ellátott Grab-and-Go™ doboz úgy lett kialakítva, hogy a szállítást a lehető legkönnyebbé és egyszerűbbé tegye. Alapfelszereltségként minden A4-es papír csomagolásán megtalálható.

DC-open-blue.jpg


Könnyű kibontás

A Data Copy® dobozokon található speciális oldalsó tépőcsík az egyszerű letépést és a készlet könnyű kiszedését biztosítja.

Töltsön le néhány szórakoztató Data Copy® háttérképet!