IMG-banner-IMAGE.jpg

image_business.jpg

Image® Business

Az Image® Business egy multifunkcionális, minőségi, fehér fénymásolópapír, mely alkalmas az üzleti dokumentumok mindennapi nyomtatására és másolására. Egyenletesen jó minőséget garantál minden lézer és inkjet nyomtató- és másológépen. Alkalmas kétoldalas nyomtatásra is.
Az Image® Business FSC® tanúsított és EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik.

 

images-volume.jpg

Image® Volume

Az Image® Volume tartós és megbízható, nagymennyiségű másolásra és nyomtatásra alkalmas. Kifejezetten jó értéket képvisel fekete-fehér nyomtatások esetén, legyen az cégen belüli kommunikáció vagy jelentésvázlat. Az Image® Volume garantáltan alkalmas fekete-fehér lézer- és tintasugaras nyomtatáshoz. 
EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik.

USP-images-4.jpg

Image® Coloraction

Átfogó színválaszték a hatékony és maximálisan kiemelkedő kommunikáció érdekében. Tökéletes nyomtatási minőség és eredmény minden berendezésen: lézer és tintasugaras nyomtatón és másolón egyaránt. 
FSC® és Eu Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkezik.

USP-images-2.jpg

Image® Impact

Az Image® Impact magas fehérségű, prémium papír, mely feltűnővé varázsolja kommunikációját. Kifejezetten a tintasugaras nyomtatásra fejlesztették ki, és a Colorlok® technológiának köszönhetően ideális színes képek, elegáns jelentések és vállalati kommunikációs anyagok nyomtatásához.
FSC® tanúsított és EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik.