események, hírek, vizuális-kommunikációs-hírek

Antalis Interior Design Award 2022-es új kiadás!

Örömmel jelentjük be, hogy 2022. október 1-jén harmadik alkalommal hirdetjük meg az Antalis Interior Design Award versenyt, hogy egyre több belsőépítészeti szakembert inspiráljunk!

AIDA
Az Antalis Interior Design Award verseny első két kiadása 2017-ben és 2019-ben igazi sikert aratott: több mint 29 ország közel 800 benyújtott projektje, az Antalis Interior Design Award weboldalának 61.000 látogatója, valamint jelentős számú megjelenés a médiában és a közösségi oldalakon, hálózatokon.
 
2022. október 1. és 2023. január 31. között belsőépítészeket, építészeket, nyomdászokat, applikálókat és minden kreatív szakembert várunk, hogy az Antalistól vásárolt termékek felhasználásával nyújtsa be nekünk projektjét és bekerüljön a díjazottak közé. A legszebb projekteket ezután egy 10 tagú nemzetközi  zsűri elé tárják.
 
 
Egyszerű és gyors online regisztráció
 
A projekteket online, a www.AntalisInteriorDesignAward.com oldalon 2022. október 1. és 2023. január 31. között lehet feltölteni. Az összes érvényesített projekt megjelenik a Galériában, jobb láthatóságot biztosítva a résztvevőknek a verseny során.

Merészség és kreativitás az Antalis Interior Design Award középpontjában

Mindenki kreativitásának igazi kirakataként ez a verseny ismét arra törekszik, hogy a merészség és a kreativitás népszerűsítésére szolgáló platform legyen az Antalis Interior Design Award Európa-szerte és azon túl is.

A pályázat elsősorban a kreatív elméket célozza meg, akik szabad utat kívánnak adni művészi érzéküknek.

 

Már elkészült projektek

Sugamour

Miranda Design Solutions – Litvánia

 

A pályázaton az előző kiadás végétől (2020. február 1-től) a verseny végéig (2023. január 31-ig) a legjobb elkészült vagy folyamatban lévő projekteket díjazzák. A szakemberek (építészek, tervezők, nyomdászok, hirdetők) a következő öt kategória közül egyben vagy többen versenyezhetnek: Vendéglátás, Kiskereskedelem, Iroda, Otthon és Középület.

 

3 különleges díj

Az Antalis Design Award célja a kreativitás népszerűsítése különféle termékek felhasználásával, amelyek tükrözik az aktuális trendeket. Így a verseny három új díjjal egészült ki: a "Speciális Interior Film" és a "Speciális Windows Film" díjjal.

Azok a pályázók, akik a Coala dekoratív fóliáit falakhoz vagy ablakokhoz használják, szintén jogosultak a díjak egyikére vagy mindkettőre. 

A fenntartható alternatívák és újrahasznosítható anyagok iránti növekvő piaci kereslet kielégítésére az Antalis felelősségteljes megoldásokat is kínál.

„Különleges Fenntarthatósági Díj”-ért versenyezni kívánó pályázók az Antalis Green Star System™ rendszerben a kettőnél több csillaggal rendelkező környezetbarát termékek valamelyikét használhatják.

 

Eredeti minta díj

Minden kreatív ember (illusztrátorok és tervezők, képzőművészek, grafikus hallgatók...) előtt nyitott az Eredeti Minta díj kategória, melyet két nyertes is kaphat. Minden nyertesnek felajánlják az eredeti mintájának nyomtatását az általa választott Coala® anyagra, amely az alkotást valósítja meg. 

 

3D projekt fehér modellezésben - Ebédlő

Azok a szakemberek és hallgatók, akiknek nincs befejezett vagy folyamatban lévő projektjük, az Antalis üres 3D modelleket tesz elérhetővé, amelyeket a Coala® termékcsalád megoldásaival újra feltalálhatnak. A verseny ezen új kiadásában a fehér modell egy ebédlő.

3D projects on a white model - Canteen

 

12 nyertest 2023 márciusában hirdetik ki és egy rangos díjátadón vehetik át trófeájukat, amely március 30-án Párizsban kerül megrendezésre. A pályázók és díjazottak széles körű médiavisszhangot, láthatóságot kapnak a versenyen az Antalis galériában, a közösségi médiában, az Antalis weboldalain, valamint a nemzetközi szakkiállításokon és vásárlói rendezvényeken Európában és azon túl.

 

Az Antalis Interior Design Award zsűrije

Minden projektet egy nemzetközi zsűri elé terjesztenek, amely 10 európai ország világhírű tervezőiből áll.


 

  • Magyarország, Hegedűs Andrea, a Hegedűs Andrea Design cég alapítója és művészeti igazgatója, valamint professzor a - Textil- és szövettervező METU-Budapest Metropolitan Egyetemen - Textil mesterképzésen és díjnyertes magyar tervező.
  • Egyesült Királyság, Grant Dudson, Kreatív Igazgató @Chorus
  • Lengyelország, Paweł Brodzik, Ügyvezető Igazgató, Tetris
  • Franciaország, Julien REIBELL, CEO Altavia Pallas
  • Litvánia, Rūta Bužinskaite, Társtulajdonos a Blank Page-nél, Belsőépítész, Oktató
  • Németország, Corinna Kretschmar-Joehnk, Alapító & Partner a JOI-Design belsőépítész cégnél
  • Románia, Laura Pietrusel , Belsőépítész &  Antalis Interior design Award 2020 győztes
  • Norvégia, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL 
  • Csehország, Radek Váňa,  ARCHIZOOM belsőépítész magazin szerkesztője
  • Franciaország, Bittor Sanchez-Monasterio, ACCOR HOTELS Global alelnök 

 

01 Okt. 2022 - 31 Jan. 2023
0:00 - 23:59
Letöltés a naptárba