események, hírek, vizuális-kommunikációs-hírek

GCWA 2022

15 febr. 2022 — Show; Autófóliázás;
Nyomtatás
gcwa-MI2-news-banner.jpg

Az Antalis a 2022-es Global Car Wrapper Awards kizárólagos szponzoraként támogatja a csomagolóipart. Az autófóliázás globális versenye!

Az Antalis a 2022-es Global Car Wrapper Awards kizárólagos szponzoraként támogatja a csomagolóipart. Az autófóliázás globális versenye!

Global Car Wrapper Awards 2022 (GCWA) egy élő autófóliázó bemutató, mely a Facebookon követhető nyomon!

2 évvel az első megrendezés után, 2022-ben az elképzelés megújításra és frissítésre került 11 új kategória keretében. A #wrapfamily -hez hűségesen, a GCWA a tökéletes lehetőség, hogy megmutassa és megossza munkáját, tapasztalatait, hozzáértését távolsági és időbeli korlátozások nélkül. 
 

car-01.jpg

Tekintse meg az alábbi linken a kapcsolódó Facebook oldal tartalmát és kövesse nyomon az eseményt ÉLŐ közvetítésen és élvezze a #wraptour élményt:

fb-live.png
 

car-02.jpg

2022 Global Car Wrapper Awards- hoz való részvételhez  a jelentkezőknek a  Car Wrapper 3D mobil alkalmazáson keresztül kell jelentkeznie.

Google-Play.png
APP-STORE.png

A finalisták december 8-án lesznek bejelentve, a díjátadó pedig december 15-én lesz megtartva. 
Fedezzen fel még több koncepciót Anka Hurbanic videójából, ahol bemutatja a versenyt és a 14 zsűritagot. 

 


 

“Ez a verseny remek alkalom arra, hogy a szakma szakemberei baráti légkörben mutassák meg professzionalizmusukat és kreativitásukat. Mindenkit arra bíztatok, hogy regisztráljon és élvezze az Antalis által szponzorált GCWA élményt.”
- mondta François Lainé, a Csoport Marketing & Business Development Igazgatója, valamint a 2022-es rendezvény egyik zsűritagja.