hírek, vizuális-kommunikációs-hírek

Teljesítmény kontra hatás

16 márc. 2022 — POS; Dispa; Katz; Coala Air Board; Környezetbarát termékek használata
Nyomtatás
Performance VS impac.jpg

A drágább, kevésbé ellenálló, igényesebb, csekély hatású alternatívákat néha még mindig szokásos gyanúsítottnak tekintik. A teljesítmény meghatározása azonban gyorsan változik és egyre több ügyfelet ösztönöz a váltásra. A környezetbarát tervezéstől a nyomtatási beállításokig, nézzük meg, hogyan vált a környezeti felelősségvállalás és a termékteljesítmény ellenségekből barátokká!

A drágább, kevésbé ellenálló, igényesebb, csekély hatású alternatívákat néha még mindig szokásos gyanúsítottnak tekintik. A teljesítmény meghatározása azonban gyorsan változik és egyre több ügyfelet ösztönöz a váltásra. A környezetbarát tervezéstől a nyomtatási beállításokig, nézzük meg, hogyan vált a környezeti felelősségvállalás és a termékteljesítmény ellenségekből barátokká!

Nagy teljesítmény vagy alacsony környezeti hatás. Mit érdemes választani?

Ha visszatekintünk 5-6 évvel ezelőttre, a POS-reklámiparban a környezetbarát alternatívák rést jelentettek: drágák, „technológiásak” és korlátozott ellenállást kínáltak. 

Manapság az ipar kedvezően változik a kis hatású anyagok számára. Az Antalisnál pedig büszkék vagyunk rá, hogy tudjuk vállalni a szerepünket.

 

Az „igazi” szükséglet azonosítása

A környezetbarát tervezésű megoldások új aranyszabvánnyá tételének része az a tény, hogy sokan úgy gondolják, hogy az ilyen anyagok nem képesek egyenértékű tartósságot és teljesítményt nyújtani. Érdekes azonban megkérdőjelezni a POS anyagok tényleges felhasználását.
Gyakran a POS anyagokra van szükség rövid távú határidőkhöz: rendezvényekhez, termékbemutatókhoz, szezonális kampányokhoz stb. Más szóval, ezeknek a megoldásoknak nem kell örökké élniük és a tartóssággal kapcsolatos elvárásokat néha túlértékelik. Ezért a legfontosabb a teljesítmény fogalmának perspektívájának megváltoztatása. Rövid életciklusok esetén az értékes és felelősségteljes élettartam-vége a teljesítmény kulcsfontosságú elemévé válik, amely nemcsak ügyfeleink, hanem felhasználóik és forgalmazóik elvárásait is kielégíti.

 

Ügyfeleink biztatása

A felelősségteljesebb megoldásokra való átállás olyan ötlet, amelyet a legtöbb vásárló szívesen fogad, de nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén. A gyártókkal való mélyreható együttműködés révén a legújabb generációs nyomtatási és vágási technológiákhoz igazodó megoldásokat tudunk szállítani, valódi minőséget és költséghatékonyságot kínálva. Mindazonáltal ez az átalakítás alkalmazkodást jelent. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk az ügyfélszolgálatnak. Ez átfogó dokumentációval, a nyomtatási beállítások igazításával és az alapos bevezetési folyamatokkal valósul meg, hogy ügyfeleink 100%-ban felkészüljenek a változásokra. Minél jobban felhatalmazzuk partnereinket, annál könnyebb lesz ez a pozitív átmenet.

 

Értékláncunk holisztikus megközelítése

A nagy teljesítmény és az alacsony hatás kombinálása elsősorban együttműködés kérdése. Az ügyfelek igényeivel kapcsolatos tapasztalataink segítenek abban, hogy konkrét elvárásainkat megosszuk a gyártókkal, megkönnyítve az olyan anyagok szállítását, amelyek minden jelölőnégyzetet bejelölnek, beleértve az élettartam végi kritériumokat is. Például a koncepció gyakorlati megközelítésével az Antalis kartonalapú megoldásokat – mint például a DISPA®, a Katz Display Boards és a Coala Air Board – a habosított PVC megoldások ünnepelt alternatíváit alkotta meg. Egy tábla és display – lapos, sima felület, kiváló nyomtathatóság, merevség és stabilitás –, valamint egyedi, 100%-ban papírból készült dizájn, amely megkönnyíti az élettartamot és csökkenti a környezeti behatást. Ez a fajta termék valóban megtestesíti a termelő-forgalmazó-vevő együttműködés lényegét.

Igen, az Antalisnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megtegyük az extra mérföldet és a környezetbarátabb alternatívákat tegyük az új sztenderddé.