hírek, vizuális-kommunikációs-hírek, zöld-hírek

Mondd ki, amiről beszélni kell és járd végig az útját- Dr. Martens

08 dec. 2022 — Körkörösség; POS; Legjobb gyakorlatok
Nyomtatás
Dr Martens

Mi lehetne jobb, mint az új Dr. Martens teszt és tanulás üzleti koncepció elindítása a Carnaby Streeten (hol máshol?), hogy bemutassa az Antalis azon képességét, hogy nagy teljesítményű/kis behatású megoldásokat tud kínálni? Végigvezetjük Önt ezen az együttműködési sikertörténeten, amelyre nagyon büszkék vagyunk!

Mi lehetne jobb, mint az új Dr. Martens teszt és tanulás üzleti koncepció elindítása a Carnaby Streeten (hol máshol?), hogy bemutassa az Antalis azon képességét, hogy nagy teljesítményű/kis behatású megoldásokat tud kínálni? Végigvezetjük Önt ezen az együttműködési sikertörténeten, amelyre nagyon büszkék vagyunk!

Erőink egyesítése a jó ügy érdekében

Az új Dr. Martens koncepcióüzlet kiválóan példázza, hogy a fenntartható kiskereskedelmi display-ek, amelyek lenyűgöző POS-látvánnyal és belső térben megjelenített márkaidentitással párosulnak, hogyan segíthetik az üzletet abban, hogy megtegye a további lépéseket a vonzerő és az interakció nevében. A tervezést és a felszerelést a leedsi székhelyű Imageco – a széles formátumú nyomtatás és feliratozás specialistái, az Antalis és a Syn Retail – közötti mélyreható együttműködés tette lehetővé.

Dr. Martens kifejezte azon szándékát, hogy eltér a hagyományos PVC-alapú termékektől: okos döntés!

Zéró kompromisszum a minőség terén

Számos alapvető termék közvetlenül került kiválasztásra az Antalis vizuális kommunikációs termékei közül (különösen a nagy formátumú környezetbarát termékek). Közös nevezőjük? Mindegyik megoldás felelős alternatívát jelent a hagyományos anyagokkal szemben anélkül, hogy aláásná a minőséget a belsőépítészeti és jelzőtáblás projekteknél.

Katz display board  

Beltéri display farostból, teljesen újrahasznosítható bolti megoldásként.
Ez a POS átfogóan fenntartható gyártási folyamat alapján készült, miközben kiváló nyomtatási minőséget és méretstabilitást biztosít.

Xanita Print Panels

Az üzlet mennyezetére lett kiválasztva. A Xanita Print és a Xanita Kraft változat is kapható, ez az újrafelhasználható és újrahasznosítható termék egy könnyű, erős és testreszabható farostlemez. Több száz alkalmazáshoz használható a POS-tól és az alapvető jelzésektől a háromdimenziós szerkezetekig, üzletberendezésekig, kiállításokig és bútorokig.

Green Star System™: a meg nem ünnepelt hős koncepció

Az Imageco és a Syn Retail szakértői a Green Star System™ rendszerünkhöz fordultak, hogy megértsék az egyes elérhető termékek környezetvédelmi jellemzőit. Milyen szintű újrahasznosíthatóság? Mi a helyzet az életciklus végével? A Green Star System™ magába foglalja a szál eredetére és a gyártási folyamatra vonatkozó létfontosságú információkat és minden papírterméket nullától ötig csillagos minősítéssel lát el a környezeti teljesítmény alapján.

Tükrözi annak összetettségét, hogy mit jelent környezettudatos terméknek lenni, amely megszólítja a technikai közönséget, de leegyszerűsíti az információkat egy olyan minősítési rendszerben, amely minden közönség számára érthető.

Az Antalisnál büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak az olyan vezető márkák kreativitási céljait támogatjuk, mint a Dr. Martens, hanem arra is, hogy támogatjuk valamennyi érdekelt fél fenntarthatósági ambícióit.