hírek, vizuális-kommunikációs-hírek, zöld-hírek, vizuális-kommunikáció, coala

Ismerje meg a Coala® Paper Stick R-t!

19 ápr. 2023 — Coala; PVC-mentes anyag; Öntapadó
Nyomtatás
Coala Paper Stick R.jpg

A környezetbarát Coala® Paper Stick R öntapadó anyaggal valóban nagyszerű láthatóságot teremthet, PVC-mentesen!

A környezetbarát Coala® Paper Stick R öntapadó anyaggal valóban nagyszerű láthatóságot teremthet, PVC-mentesen!

Ismerje meg Coala Paper Stick R-t - Az új PVC-mentes megoldások bajnokát!

Néha kihívást jelent, amikor környezetbarát megoldást keres promóciós kijelzőihez, különösen az ablakokhoz. A hagyományos megoldások növelhetik a láthatóságot és a márkaismertséget, de magas költségeket eredményezhet, ha a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe akarjuk venni.

 

Az öntapadó Coala® Paper Stick R segítségével ez kiváló megoldás, miközben megfelel az érdekelt felek CSR elvárásainak. Fehér szatén bevonatú, 180 gr/m²-es papír hordozója van, mely FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik. Félpermanens, vízbázisú akril ragasztóval rendelkezik, amely ideális ablakokra és egyéb üvegfelületekre való alkalmazás során egyaránt. Ez nem minden! A Coala® Paper Stick R tanúsítvánnyal rendelkezik a HP Latex 1500 és 3000 sorozathoz és teljes mértékben kompatibilis az UV tintasugaras technológiával!

 

Ez a termék nagyszerű alternatíva az öntapadó vinil beltéri használatára. Mindezen felül nátronfóliával van ellátva. A megoldás környezetvédelmi és társadalmilag felelősen kezelt forrásból és papírból származik, továbbá három csillagot kapott az Antalis Green Star System™ rendszerben.

 

A merev és könnyen kezelhető Coala® Paper Stick R ideális választás új generációs reklámtáblákhoz és lapos üvegfelületek díszítéséhez. Ráadásul könnyen áthelyezhető!

 

Az Antalisnál elkötelezettek vagyunk a pozitív változás mellett, a nehéz fosszilis anyagokról az újrahasznosított, újrahasznosítható és rost-alapú , kijelzőkre és belső dekorációra térünk át. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk Önnek csökkenteni a műanyagfelhasználást és a fenntartható megoldásokat új felelősségteljes szokássá tenni.

Mi az Antalis Green Star System™? 

Annak érdekében, hogy jobban megértse a különböző terméktípusok környezetre gyakorolt hatását és ezáltal jobb döntéseket hozzon a jövőben, létrehoztuk az Antalis Green Star System™ rendszert. Ez az elismert minősítési rendszer nem érzelmi érzésen vagy valakinek a legjobb tippjén alapul. Egy nagyon szigorú kritériumrendszerre épül, amelyeket aprólékosan és következetesen mérnek. Hasonlóképpen, a Green Star System™ világosan és egyértelműen meghatározott mérőszámokat elemez két kulcsfontosságú paraméteren belül: nyersanyag és élettartam vége. Tudjon meg többet erről a rendszerről!