felhasználás, vizuális-kommunikációs-anyagok-felhasználás, hírek-események, blog, hírek

A kereskedelmi flottafóliázás jelentősége

17 ápr. 2024 — Autófóliázás; Arlon fóliák; Flottafóliázás
Nyomtatás
Fleet of wrapped professional vehicules

Az autófóliák egy olcsó és rendkívül hatékony hirdetési forma. Az Antalis most bemutatja, miért van értelme a haszonjárművek fóliázásának egy flotta számára.

Az autófóliák egy olcsó és rendkívül hatékony hirdetési forma. Az Antalis most bemutatja, miért van értelme a haszonjárművek fóliázásának egy flotta számára.

Kereskedelmi flottafóliázás:
Miért érdemes egy kereskedelmi flottát teljes fóliázással ellátni?

A sikeres vállalkozás felépítése azt is jelenti, hogy gondoskodni kell arról, hogy könnyen azonosítható márkával rendelkezzen. Ez azt jelenti, hogy minden lehetőséget ki kell használnia vállalkozása népszerűsítésére és vállalati arculatának megteremtésére a piacon. A kereskedelmi flottafóliázás az egyik leghatékonyabb módja az erős piaci jelenlét megteremtésének. Az autófóliák használatával a vállalat a  járművek gyűjteményét egységes flottává alakíthatja, amely ezáltal mindenhol hirdeti a márkáját.

Pic-Technical-advances---Car-wrapping-done-by-hand-resized.png

Miért van értelme a haszonjárművek fóliázásának?

Az ötlet, hogy haszongépjárművet használjunk egy vállalkozás reklámozására, nem új keletű. A haszongépjárművek reklámozásának története egészen 1900-ig nyúlik vissza, amikor Milton Hershey, a híres Hershey csokoládégyártó cég alapítója egy lóvontatású kocsi oldalára tette márkanevét. Azóta minden szektorban bármilyen méretű vállalat teljes mértékben ki tudja használni járműveiket reklámozásra.

Sok más oka is van annak, hogy miért van létjogosultsága a haszonjárművek fóliázásának egy flotta számára. Összegyűjtöttünk hat jó okot, miért érdemes beruházni céges járművei csomagolásába:

A haszonjárművek fóliázása versenyképessé tesz

Szeretne megbizonyosodni arról, hogy versenytársai nem hátráltatják? Ehhez minden rendelkezésre álló módszert fel kell használnia, hogy megjelenjen a cég neve.

A kereskedelmi flottafóliázást szinte minden típusú vállalkozás alkalmazza, legyen az kicsi és nagy. A flottája becsomagolása biztosítja, hogy lépést tartson a versennyelhelyzettel.

Az autófóliázás teljesen személyre szabható

Az egyedi márkájú járműfóliázás nagyszerű módja annak, hogy járművei valóban kitűnjenek. A szemet gyönyörködtető, emlékezetes dizájn felkelti az emberek figyelmét, és felkelti a márka ismertségét.

Győződjön meg róla, hogy időt és pénzt fektet be, hogy valóban tetszetős dizájnt hozzon létre flotta grafikáihoz! Vegye igénybe egy professzionális grafikus szolgáltatásait, és konzultáljon vele, hogy tökéletesítse a kívánt eredményt!

A haszongépjárművek fóliázása növeli a márka ismertségét

A kereskedelmi flottacsomagolás biztosítja, hogy cége neve és logója azonnal felismerhetővé váljon. Ha járművei minden nap kint haladnak az utakon egy tetszetős szlogennel, akkor az emberek észre fogják ezt venni.

A reklám hagyományos formái tolakodóak lehetnek, és gyakran azt eredményezik, hogy a megfigyelő egyszerűen figyelmen kívül hagyja őket. A flottafóliázás ideális passzív hirdetési forma. Nem zavar meg senkit abban, hogy élvezze az éppen nézett, olvasott vagy hallgatott médiát. A push megközelítés követése helyett a kereskedelmi flottacsomagolás pillanatnyi képet hoz létre, amely nagy eredményeket hozhat.

Előfordulhat, hogy az ügyfél szervizt igényel, és visszahívhatja azt az autót, amely aznap reggel elhaladt az úton, és ilyen szolgáltatást hirdetett. A passzív reklámozásnak ez a formája sokkal hatékonyabb lehet, mintha megszakítaná valakit kedvenc weboldala, tévé- vagy rádióműsora élvezetében.

A haszongépjárművek fóliázása többféle piacot nyithat meg

A kereskedelmi flottafóliázás révén cége nevét mindenhol észreveszik, ahol járművei utaznak. Függetlenül attól, hogy a flottája városban, vidéken vagy több országban tevékenykedik, maradandó benyomást fog hagyni minden tekintetben, amely mellett járművei elhaladnak. Miközben cége járművei különböző helyeken közlekednek, mobilhirdetésként szolgálnak, és a különböző demográfiai csoportokba tartozó potenciális ügyfelek számára teszik elérhetővé márkáját.

A sofőröknek minden mellettük elhaladó járműre kell összpontosítaniuk, így ha céges autói vagy teherautói márkás grafikával rendelkeznek, akkor gyakorlatilag garantáltan minden nap potenciális vásárlók ezrei láthatják őket.

A haszonjármű-csomagolás erős vállalati kultúrát teremt

A fogyasztók olyan cégekkel akarnak kapcsolatba kerülni, amelyekben megbízhatnak. A kereskedelmi flottafóliázás professzionális megjelenést kölcsönöz járműveinek, ami növeli a hitelességet. Egy becsomagolt jármű sokkal nagyobb eséllyel hagy jó benyomást a potenciális vásárlóban.

A jól megtervezett járműgrafika nemcsak a márkáját népszerűsíti, hanem azt is mutatja, hogy büszke a vállalkozására. Amellett, hogy lenyűgözi a potenciális ügyfeleket, a haszonjárművek fóliázása segít a céltudatosság és a bajtársiasság meghonosításában alkalmazottai között.

Az Antalis olyan termékekre specializálódott, amelyek egyszerűbbé, költséghatékonyabbá és vonzóbbá teszik a kereskedelmi flotta csomagolását. Szakértőink segíthetnek járműveinek abban, hogy tovább vigyék márkáját.