Gyakran ismételt kérdések a napi rendelés- összekészítési szolgáltatással kapcsolatban

Az alábbiakban megtalálja az Antalis felé leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszait.

Amennyiben a napi megrendelés értéke nem éri el a nettó 60 000 Ft-ot, abban az esetben extra költséget számítunk fel, melynek mértéke 8400 Ft + Áfa.

A napi minimum rendelési értéket több rendelésből is lehet teljesíteni, illetve különböző rendelési csatornákon keresztül.

Minden rendelés esetében szállítási díj és komissió díj is felszámításra kerül.

A szállítási díj a napi rendelésre számítódik fel függetlenül az esetleges több szállítási címre való szállítástól.

Amennyiben a napi megrendelés értéke nem éri el a nettó 60 000 Ft-ot, abban az esetben extra költséget számítunk fel, melynek mértéke 8400 Ft + Áfa.

Minden napi rendelésösszeget szigorúan a rendelés dátuma szerint számlázzuk. A fennmaradó díjak nem adhatók hozzá más napon leadott vagy hozzáadott rendelésekhez vagy rendelési sorokhoz.

Nem. A napi rendelésgyűjtési szolgáltatás ugyanúgy működik, függetlenül attól, hogy Ön hogyan adja le rendeléseit.

Ügyfeleink a www.antalis.hu oldalon is leadhatják rendelésüket a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ezen a webhelyen a nyomtatott kommunikáció, az irodai, a csomagolás és a vizuális kommunikációs anyagok nagyon széles választékát találják, hogy elérjék és meghaladják a nettó 60 000 forintos minimum értékhatárt.

Az első előny egy azonnali 8400 forint megtakarítás, melyet további termékekre is elkölthet!

Kevesebb rendelést kell leadnia legközelebb, pénzt és időt is megtakaríthat a kapcsolódó tevékenységek kiküszöbölésével: áruk ellenőrzése, átvétele, számlák feldolgozása, fizetések stb.

A nagyobb készlet csökkenti a kimerülés kockázatát is, valamint a rendelések csoportosítása szabványosítja a termékeket és csökkenti a beszállítók számát is.

Vevőink tudnak előreutalással és átutalással is fizetni. Előre utalás alkalmával ugyanazok a feltételek érvényesek a rendelésre, mint utalás esetén, de próbáljuk arra ösztönözni a vevőket, hogy egyszerre adják le az aznapi rendelésüket. Ha esetleg egy nap több rendelés is keletkezik és még nem történt meg az előreutalás, akkor össze tudjuk vonni a rendeléseket és módosítani az előleg számlát.

Nem találta meg kérdésére a választ?

Lépjen velünk kapcsolatba itt!