FAQ Kiszállítások

Az alábbiakban megtalálja a legtöbbször feltett kérdéseket az  Antalis részletes válaszaival.

Az aznapi vagy másnapi kiszállítás standard szolgáltatás. Ha Önnek a lehető leghamarabb szüksége van az árura, bízhat az Antalisban, mert mi standard szolgáltatásként kínáljuk aznapi vagy másnapi kiszállításainkat. Amennyiben aznap 10.30-ig leadja rendelését, még aznap kiszállítjuk a kért árut a megadott címre, más esetben másnapi kiszállítást vállalunk.

Amennyiben a napi megrendelés mennyisége nem éri el a nettó 60 000 Ft-ot, abban az esetben extra költséget számítunk fel, melynek mértéke 8400 Ft + Áfa.

A napi minimum rendelési értéket több rendelésből is lehet teljesíteni, illetve különböző rendelési csatornákon keresztül.

Minden rendelés esetében szállítási díj és komissió díj is felszámításra kerül.

Szükség esetén rendelése leadásakor jelezheti, hogy késleltetni szeretné a szállítást.

A megrendelés jellegétől (beleértve a méretet is) függően távolléte esetén további szállítási címet is megadhat, hogy a megbeszélt időpontban átvehesse megrendelését vagy időpontot egyeztethessen a kiszállításra a szokásos címre (további költség vonatkozik rá).

Szükség esetén rendelése leadásakor jelezheti, hogy késleltetni szeretné a szállítást.

Amennyiben a rendelését nem tudta átvenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Az újbóli kiszállítás további költségeket vonhat maga után.

Nem találta meg kérdésére a választ?

Lépjen velünk kapcsolatba itt!