Segítünk vállalkozása könnyebb és gyorsabb fejlesztésében

Számos elektronikus megoldás létezik, mely meggyorsítja és megkönnyíti a napi rendelési és termékinformációs folyamatokat.

logistic-contractuel.jpg

Antalis.hu, az Ön online partnere

Honlapunkat arra terveztük, hogy könnyű hozzáférést biztosítunk az Ön egyedi piaci igényeihez szükséges információkhoz és a könnyebb használhatósággal vállalkozása irányítását hatékonyabbá tegyük. Meghatározott felhasználói profilok, felhasználási területek, részletes termékkeresők segítségével juthat el az Ön ügyfelei egyedi igényeinek és prioritásainak tökéletesen megfelelő megoldásokhoz. A honlap továbbfejlesztett online rendelési funkcióval is rendelkezik, mely elősegíti a gyorsabb és kényelmesebb megrendeléseket és könnyebb navigációt kínál, amivel időt takaríthat meg.
Csak kattintson az antalis.hu-ra, az Ön online partnerére!

Integrált megoldások

Rendszerünk a SCROLL vállalatirányítási rendszerrel is kompatibilis, így még bővebb körben tudjuk kiszolgálni napi igényeit, meggyorsítva a rendelési folyamatokat.

Webshopunkban elektronikus visszaigazolás és számla is készül, továbbá megtekinthetők korábbi rendelések, menthető kedvenc termékek a könnyebb keresésért, illetve bármilyen temékinformáció elérhetővé válik, valamint az árak is megtekinthetők.

ONLINE RENDELÉS

Raktáron lévő termékválasztékunk elérhető online katalógusunkban. Ügyfélkódjával Ön is rendelhet termékeinkből a nap 24 órájában, a hét minden napján.

ELÉRHETŐ RAKTÁRKÉSZLET

Ha online rendel, az elérhető készlet alapján tájékoztatjuk a szállítási határidőről. A megrendelését 24 órán belül leszállítjuk.

KORÁBBI MEGRENDELÉSEK

Egy egyszerű kattintással megtekintheti eddigi megrendeléseit: hasznos eszköz megrendelései kezeléséhez.

E-SZÁMLA 

E-számlázási szolgáltatásunk ügyfélbarát, könnyen használható és lehetővé teszi az Ön számára, hogy számláihoz PDF formátumban férjen hozzá, így hatékonyabb módon kaphatja kézhez dokumentumait.

TERMÉK INFORMÁCIÓK

Fedezze fel kiterjedt, több ezer terméket számláló választékunkat! Használhatja a részletes keresőfunkciót, mellyel műszaki jellemzőkhöz, tanúsítványokhoz, felhasználói tanácsokhoz és javasolt alkalmazásokhoz juthat, így segítve Önt abban, hogy az ügyfeleinek a legjobb választást kínálja.