terméktippek, blog, hírek

I am Rives

09 jún. 2022 — Rives kampány; Rives portfólió; Mintakönyv
Nyomtatás
Rives

Az ‘I am Rives / Je suis Rives’ az új globális kampány, mely a Rives termékcsaládot helyezi előtérbe, az Arjowiggins francia örökségű papírcsaládját, melynek létjogosultsága a papír textúrájában és érintésének érzetében rejlik.

Az ‘I am Rives / Je suis Rives’ az új globális kampány, mely a Rives termékcsaládot helyezi előtérbe, az Arjowiggins francia örökségű papírcsaládját, melynek létjogosultsága a papír textúrájában és érintésének érzetében rejlik.

A kampány új mintakönyveket és mozgóképes videókat is kínál, melyet a stockholmi BVD kreatív ügynökség készített és ezáltal új megvilágításba helyezik a Rives és Rives Sensation kivételes minőségét és nyomtathatósági tulajdonságait, valamint a francia örökséget!

Rives: A kollekció


A Rives olyan papírcsalád, melynek jelentősége az idő múlásával csak nőtt. A digitális kommunikáció uralta mindennapokban fontos, hogy ügyfeleinknek olyan papírt ajánljunk, melynek különleges és emlékezetes tapintása van. A tökéletes megoldás erre a Rives portfólió!
 

Nevét arról a francia városról kapta, ahol először megalkották. A Rives világszintű hírnevet szerzett a márkák körében, ugyanis visszafogott, de egyedi felületeivel és a nyomtatási technikákhoz való könnyű alkalmazkodásával kiemelten kedvelt papírrá vált.

A 8 filc prégelésű és mikro- dombornyomott felületeket a divat és a szövetek anyagai ihlették. A klasszikus Tradition, Laid és Linear papíroktól egészen a kortárs és geometikus felületű Dot és Design papírokig a Rives minden elképzelésre megoldást nyújt.  Bár a kollekció főként fehér és krém papírokból áll, a Rives Tradition három mély, kifinomult árnyalatot is kínál, amelyek a francia örökséget hordozzák magukkal: Le Noir, Le Bleu, Le Rouge.

 

Rives-news-2.jpg

Rives Sensation szabadalmaztott felületkezelése tovább fokozza a tintabefogadó képességet és a száradási teljesítményt, továbbá élénk színvisszaadást, kiváló képfelbontást és gyönyörű, homogén nyomtatási eredményt kínál különösen nagy felbontású képek esetén is. A mázolatlan felület megváltoztatása nélkül a Sensation ultramatt nyomtatási eredményt, de akár fényes felületű képet is kínálhat. 

A Rives és Rives Sensation FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, továbbá elérhetőek 100%-ban újrahasznosított opcióban is és számos felület alkalmas digitális nyomtatáshoz is. A teljes választék az Antalis exkluzivitását élvezi, minden Antalis országban elérhető a választék, ezáltal tökéletes választás a nemzetközi projektek és ügyfelek számára is.