Curious_Banner.jpg


Az ikonikus kreatív papír választék

A mindig úttörő Curious Collection önmagában is innovációt rejt, egyedi és merész papírokat kínál a tervezők számára. Az Antalis legikonikusabb termékcsaládja különféle felületeket és színeket kínál: selymes Curious Skin, színes Curious Metallics, homoktapintású Curious Matter és áttetsző Curious Translucents, amely a műanyag legfenntarthatóbb kreatív alternatívája.
 

 

Curious_USP1.jpg

Curious Metallics, időtlen színek széles választéka

 

Az új Curious Metallics színpaletta időtlen és előkelő színeket kínál kortárs árnyalatokban: alapvető vörös, kék, ezüst és arany, valamint natúr és a Night mélyfekete. Tulajdonságai, finom átmenetei és kontrasztos asszociációi arra ösztönzik, hogy a gyönyörű fémes papírt csillogó hatásokkal kombinálja és ezzel kiemelkedjen nyomtatott kommunikációja a többi közül.

 

Curious_USP3.jpg

Curious Matter, fenntartható megoldás egyedülálló tapintási élménnyel

Az ipar melléktermékeinek felhasználására kifejlesztett Curious Matter a selyem és a homok közötti érintést kínálja. Színpalettája a semleges árnyalatoktól, mint például a Goya White és az Andina Grey, egészen az intenzív Adiron Blue, Desirée Red és Black Truffle színekig terjed, amelyek vizuálisan és érzékszervileg is kiemelik a nyomtatott projekteket.

 

Curious_USP2.jpg

Luxus érzés a Curious Skin-nel

 

A Curious Collection Skin meglepően selymesen sima tapintású, matt és kiemelkedően egyenletes felülettel rendelkezik. A kiváló nyomtathatóságot és a modern, feltűnő színpalettát ötvöző Skin ellenáll a kopásnak és az ujjlenyomatoknak, továbbá tökéletes luxusmeghívókhoz vagy csomagoláshoz.

 

Curious_USP4.jpg

Kreatív és fenntartható megoldás a Curious Translucents-el

Akár átlátszó, akár fehér színt választ, a Curious Translucents segítségével kiváló leveleket hozhat létre vagy elegáns és finom köztes lapként adhatja hozzá a publikációs projektjeihez. A termékcsalád minden nyomtatási technikához tökéletesen alkalmas és 100%-ban újrahasznosítható összetétele a műanyag legjobb alternatívájává teszi.

Ha többet szeretne megtudni a végtelen színkonbinációkról:

  • Nézze vissza a webináriumot  « A színek jelentősége a nyomtatott kommunikációban »