OLIN_Overall_Banner1.jpg

Olin az Antalistól,
a design és prémium papírok kreatív választéka

A vállalati kommunikáció és kiadványok prémium mázolatlan papírjaitól a kreatívabb, környezettudatos hordozókig, az Olin kreativitásával segíti a tervezők igényeinek kielégítését.

OLIN_Overall_USP1.jpg

Olin Design: prémium mázolatlan papírok és kartonok igényes kreatív alkotások számára

Az Olin Design prémium mázolatlan papír és karton 4 színben, 3 felülettel és 15 féle grammsúlyban kapható. A tökéletes színvisszaadás és a meleg, természetes tapintás kombinációja.

OLIN_Overall_USP3.jpg

A Pop'set Olin Colours lett!

 

A Pop'Set az Olin családhoz csatlakozik, új nevén Olin Colours, amely az ikonikus Pop'set színeket tartalmazza és az Olin kollekció legszélesebb választékát kínálja. A lágy pasztell árnyalatoktól az élénk trendi színeken át a mélyfeketéig, mindent megtalál kreatív projektjeihez!

OLIN_Overall_USP2.jpg

Olin Origins, új kreatív papírválaszték környezettudatos vásárlóknak

Az Olin Origins karbonsemleges, érdes bevonatú, de puha tapintású papírválaszték, 5 földszerű árnyalatban újító szemléletű környezettudatos vásárlók számára. Elkötelezett a fenntarthatóság iránt és környezetvédelmi szervezeteket is támogat.

OLIN_Overall_USP4.gif

Olin Millesime, a prémium elefántcsont színű választék

Az Olin Millesime egy vadonatúj kartoncsalád, amelyet kifejezetten névjegykártyákhoz, meghívókhoz és prémium írószerekhez terveztek. A 180 gr/m²-től 400 gr/m²-ig terjedő termékcsalád sima, természetes érintésével egyedülálló eleganciát kínál magas merevséggel és élénk fehér árnyalattal.

OLIN_Overall_USP5.jpg

Sokoldalú árnyalat minden alkalmazáshoz

Az étlapoktól a meghívókig vagy luxuscsomagolásig, az éves jelentéseken vagy vállalati kommunikációs anyagokon át, az Olin széles tömeg- és felületi választéka tökéletes ofszet- és digitális nyomtathatóságot kínál a mindennapi igények kielégítéséhez.

olin-05.jpg

Elkötelezettség a környezet felé

Miközben az Olin soha nem enged a minőségből, környezetvédelmi tanúsítványai elismertek: FSC® szűzrostból készül a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő papírgyárakban (ISO 14001 és ISO 9001). Az Olin Design EU Ecoflower tanúsított, míg az Olin Origins karbonmentes és az 1% for the Planet tagja.