Nyitvatartás 8.00- 16.00
Kapcsolatfelvétel
Partnerünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Rives-header.jpg

Rives, textúrált papír a kifinomult kommunikációhoz

A klasszikus Rives Traditiontől a geometrikus Rives Designon át a divat ihlette Rives Tweed és Shetlandig, találja meg a nyomtatott kommunikációjához legjobban illő Rives textúrát!

 

Webshop

Rives-1.jpg

8 különböző textúra a kommunikáció életre keltéséhez

Ha a kommunikáció klasszikus, modern vagy a divat ihlette, akkor biztosan megtalálja papírját a Rives portfólióban: szövetszerű Rives Basane, Dot, Tweed, Shetland, geometrikus Rives Design vagy Linear, időtlen klasszikus Rives Laid és Rives Tradition. Minden felület különböző színben, grammsúlyban és hozzáillő borítékokkal kapható.

 

Rives-sensation-1.jpg

Rives Sensation, a mázolt papír nyomtatási kihívása

30 évvel ezelőtt az Arjowiggins szabadalmaztatott eljárást fejlesztett ki a Rives nyomtathatóságának javítására. Ezzel az extra felületkezeléssel megszületett a Rives Sensation, amely kiszélesíti a kreatív papírok nyomtatási lehetőségeit. Ha egyszínű vagy nagy felbontású képeket szeretne nyomtatni vagy csak gyorsan száradó papírra van szüksége, a Rives Sensation tökéletes kreatív papír erre a célra.

 

Rives-news-2.jpg

Rives Sensation Matt, a legmattabb papír a piacon

A Rives Sensation nem csak 220 dpi-ig nyomtatható, hanem matt felülete a legmattabb nyomtatási eredményt kínálja, kifinomult eredményt hozva katalógusaihoz, művészeti könyveihez és más csúcskategóriás nyomtatási projektjeihez.

 

Rives-3.jpg

A napi igények termékcsaládja

Legyen szó márka identitásról, csomagolásról, reklámról vagy kiadói projektről, a Rives egy megfizethető kreatív papír 90 gr/m²-től 400 gr/m²-ig. Az élénk fehértől a természetesebb és krémesebb árnyalatokig, többféle borítékmérettel, 100%-ban újrahasznosított opciókkal is kapható. Könnyű választás, ha természetes eleganciával szeretne kommunikálni.