Rives_Banner4.jpg

Rives, textúrált papír a kifinomult kommunikációhoz

A klasszikus Rives Traditiontől a geometrikus Rives Designon és Rives Linearon át a szövetszerű Shetlandig, találja meg a nyomtatott kommunikációjához legjobban illő Rives textúrát!

 

Webshop

5 különböző textúra a kommunikáció életre keltéséhez

Ha a kommunikáció klasszikus, modern vagy a divat ihlette, akkor biztosan megtalálja papírját a Rives portfólióban: szövetszerű Rives Shetland, geometrikus Rives Design vagy Linear, időtlen klasszikus Rives Laid és Rives Tradition. Minden felület különböző színben, grammsúlyban és hozzáillő borítékokkal kapható.

 

Rives_USP2-2.jpg

Rives Sensation, a mázolt papír nyomtatási kihívása

A Sensation egy szabadalmaztatott eljárás a Rives nyomtathatóságának javítására. Ezzel az úgynevezett felületkezeléssel megszületett a Rives Sensation, amely kiszélesíti a kreatív papírok nyomtatási lehetőségeit. Ha egyszínű vagy nagy felbontású képeket szeretne nyomtatni vagy csak gyorsan száradó papírra van szüksége, a Rives Sensation a tökéletes kreatív papír erre a célra.

 

Rives_USP3-2.jpg

Rives Tradition, páratlan textúra a piacon

A gyakran másolt Rives Tradition textúrája igazán egyedi. Ugyanolyan szabványok szerint gyártják, mint ahol a termék megszületett a francia Rives városában. A papír finom, mégis mélyen textúrált, eleganciát és egyedi érintést hordoz magával. Gyártási folyamatának köszönhetően jó volumenitást és merevséget is biztosít, így a termékcsalád tökéletes választás az igényes nyomdai és luxuscsomagolási alkalmazásokhoz.

 

Rives_USP4.jpg

A napi igények termékcsaládja

Legyen szó márka identitásról, csomagolásról, reklámról vagy kiadói projektről, a Rives egy megfizethető kreatív papír 90 gr/m²-től 400 gr/m²-ig. Az élénk fehértől a természetesebb és krémesebb árnyalatokig, többféle borítékmérettel, 100%-ban újrahasznosított opciókkal is kapható. Könnyű választás, ha természetes eleganciával szeretne kommunikálni.