Nyitvatartás 8.00- 16.00
Kapcsolatfelvétel
Partnerünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Csomagoló fóliák
Csomagolóanyagok választéka
Csomagoló fóliák


Az Antalis megoldásai fóliákra

Kézi és gépi csomagolófóliák széles választéka, amelyek célja az áruk biztonságos, raklapon való rögzítése szállítás közben.

Egy egyszerű, bevált eljárásnak, a Csapatunk tudásának és tapasztalatának felhasználásával képesek vagyunk felmérni és megerősíteni a raklapok becsomagolásához használt fólia mennyiségét, miközben figyelembe vesszük ezen anyagok tehertartó tulajdonságait is.
 

Megbízható, minőségi csomagolófólia anyagokat szállítunk versenyképes áron és élen járunk a forradalmian új sztreccsfólia termékek fejlesztésében.

 

Webshop
Supportive
Támogatás

Segítünk megtalálni az optimális megoldást az egységrakomány biztonságához.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-29.png
Átfogó

Különféle fóliák és raklapcsomagoló gépek választéka.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-19.png
Hatékony

Megoldások a költségek csökkentésére és a hatékonyság növelésére.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-03.png
Innovatív

Részt veszünk a forradalmian új sztreccsfóliák termékfejlesztésében.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

img-strech-consult.jpg

Tanácsok a sztreccsfólia optimális használatához

Ma a sztreccsfólia a legjobb és leggazdaságosabb módja az egységrakományok rögzítésének. A fő kihívás az, hogy a megfelelő sztreccsfólia használatával minimálisra csökkentsük a raklaponkénti fóliafogyasztást, ugyanakkor biztosítsuk az optimális egységrakomány-biztonságot. Itt is minden a megfelelő nyújtási technológia használatáról és annak optimális konfigurációjáról szól. Új stretchCONSULT szolgáltatásunkkal segítünk megtalálni a legjobb megoldást az egységrakomány biztonságára.

img-load-consult.jpg

Tanácsadás a rakodási folyamatok optimalizásához

Az egységrakományok tudatos tervezése minimalizálhatja a szállítás közbeni károkat, elkerülheti a szállítási késéseket és bírságokat. A loadCONSULT szolgáltatásunk részeként szakértőink megtalálják a csomagolás optimalizálásának lehetőségeit és a legjobb megoldásokat javasolják a nagyobb rakománybiztonság érdekében.