Csomagoló fóliák
Csomagolóanyagok választéka
Csomagoló fóliák


Az Antalis megoldásai fóliákra

Kézi és gépi csomagolófóliák széles választéka, amelyek célja az áruk biztonságos, raklapon való rögzítése szállítás közben.

Egy egyszerű, bevált eljárásnak, a Csapatunk tudásának és tapasztalatának felhasználásával képesek vagyunk felmérni és megerősíteni a raklapok becsomagolásához használt fólia mennyiségét, miközben figyelembe vesszük ezen anyagok tehertartó tulajdonságait is.
 

Megbízható, minőségi csomagolófólia anyagokat szállítunk versenyképes áron és élen járunk a forradalmian új sztreccsfólia termékek fejlesztésében.

 

Webshop
Supportive
Támogatás

Segítünk megtalálni az optimális megoldást az egységrakomány biztonságához.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-29.png
Átfogó

Különféle fóliák és raklapcsomagoló gépek választéka.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-19.png
Hatékony

Megoldások a költségek csökkentésére és a hatékonyság növelésére.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-03.png
Innovatív

Részt veszünk a forradalmian új sztreccsfóliák termékfejlesztésében.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

img-strech-consult.jpg

Tanácsok a sztreccsfólia optimális használatához

Ma a sztreccsfólia a legjobb és leggazdaságosabb módja az egységrakományok rögzítésének. A fő kihívás az, hogy a megfelelő sztreccsfólia használatával minimálisra csökkentsük a raklaponkénti fóliafogyasztást, ugyanakkor biztosítsuk az optimális egységrakomány-biztonságot. Itt is minden a megfelelő nyújtási technológia használatáról és annak optimális konfigurációjáról szól. Új stretchCONSULT szolgáltatásunkkal segítünk megtalálni a legjobb megoldást az egységrakomány biztonságára.

img-load-consult.jpg

Tanácsadás a rakodási folyamatok optimalizásához

Az egységrakományok tudatos tervezése minimalizálhatja a szállítás közbeni károkat, elkerülheti a szállítási késéseket és bírságokat. A loadCONSULT szolgáltatásunk részeként szakértőink megtalálják a csomagolás optimalizálásának lehetőségeit és a legjobb megoldásokat javasolják a nagyobb rakománybiztonság érdekében.