Smart szolgáltatások minden ügyfélre szabva

Tudjuk, hogy annyi kihívás van, ahány ügyfél. Éppen ezért az innovatív és felelősségteljes termékportfólió kialakítása magas szintű, személyre szabott szolgáltatásokat igényel. Szakértőink megtervezik Önnek a megfelelő megoldást a tanácsadástól a műszaki tervezésig és karbantartásig egyaránt! Számíthat ránk a teljes folyamat alatt!

img-home-service-packaging.jpg

Kapcsolat
Tanácsra van szüksége vagy projektre szeretne ajánlatot kérni ?
Szakembereink rendelkezésére állnak:
06 80 180 266
ertekesites@antalis.com
Nyitvatartás 8.00- 16.00

Fedezze fel teljes körű szolgáltatásaink kínálatát

img-home-service-smart-consult.jpgSegítünk optimalizálni költségeit és a csomagolási folyamat hatékonyságát.
 

img-home-service-smarttech--design.jpgTestre szabott high-tech megoldásokat készítünk, hogy megfeleljünk az Ön üzleti kihívásainak.

img-home-service-smart-testing-lab.jpgVállalatunk laboratóriumában
termékteszteket végzünk, hogy biztosítsuk a legjobb csomagolási megoldásokat.

img-home-service-smart-maintenance.jpgSegítünk az elejétől a végéig: tanácsadás, gépszállítás, összeszerelés, oktatás és karbantartás.

img-home-service-smart-design.jpgCsomagolást és személyre szabott megoldásokat tervezünk, hogy megfeleljenek az Ön egyedi specifikációinak és fokozzák a fogyasztói élményt.

img-home-service-smart-logistic.jpgEgyedi logisztikai koncepciókat tervezünk és fejlesztünk a raktározástól a készletfelügyeletig és az időben történő szállításig.

img-home-service-smart-esolution.jpgAz e-kereskedelmi megoldások széles skáláját kínáljuk Önnek a csomagolási és az adminisztrációs feladatok csökkentése érdekében.

img-home-service-smart-footprint.jpgMinden szakaszban törekszünk a CO2-kibocsátás csökkentésére: tanácsadás, termékválasztás és fejlesztés.

Fedezze fel Smart csomagolási szolgáltatásainkat