Nyitvatartás 8.00- 16.00
Kapcsolatfelvétel
Partnerünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Smart szolgáltatások minden ügyfélre szabva

Tudjuk, hogy annyi kihívás van, ahány ügyfél. Éppen ezért az innovatív és felelősségteljes termékportfólió kialakítása magas szintű, személyre szabott szolgáltatásokat igényel. Szakértőink megtervezik Önnek a megfelelő megoldást a tanácsadástól a műszaki tervezésig és karbantartásig egyaránt! Számíthat ránk a teljes folyamat alatt!

img-home-service-packaging.jpg

Kapcsolat
Tanácsra van szüksége vagy projektre szeretne ajánlatot kérni ?
Szakembereink rendelkezésére állnak:
06 80 180 266
ertekesites@antalis.com
Nyitvatartás 8.00- 16.00

Fedezze fel teljes körű szolgáltatásaink kínálatát

img-home-service-smart-consult.jpgSegítünk optimalizálni költségeit és a csomagolási folyamat hatékonyságát.
 

img-home-service-smarttech--design.jpgTestre szabott high-tech megoldásokat készítünk, hogy megfeleljünk az Ön üzleti kihívásainak.

img-home-service-smart-testing-lab.jpgVállalatunk laboratóriumában
termékteszteket végzünk, hogy biztosítsuk a legjobb csomagolási megoldásokat.

img-home-service-smart-maintenance.jpgSegítünk az elejétől a végéig: tanácsadás, gépszállítás, összeszerelés, oktatás és karbantartás.

img-home-service-smart-design.jpgCsomagolást és személyre szabott megoldásokat tervezünk, hogy megfeleljenek az Ön egyedi specifikációinak és fokozzák a fogyasztói élményt.

img-home-service-smart-logistic.jpgEgyedi logisztikai koncepciókat tervezünk és fejlesztünk a raktározástól a készletfelügyeletig és az időben történő szállításig.

img-home-service-smart-esolution.jpgAz e-kereskedelmi megoldások széles skáláját kínáljuk Önnek a csomagolási és az adminisztrációs feladatok csökkentése érdekében.

img-home-service-smart-footprint.jpgMinden szakaszban törekszünk a CO2-kibocsátás csökkentésére: tanácsadás, termékválasztás és fejlesztés.

Fedezze fel Smart csomagolási szolgáltatásainkat