img-Laboratory-5.jpg


Tesztlaboratórium szolgáltatás

Az Antalis Packaging magas mércét állít fel csomagolási termékei és megoldásai minőségére vonatkozóan. Vállalatunkon belüli laboratóriumunkban csomagolóanyag teszteket végzünk, hogy biztosítsuk a legjobb megoldásokat vevőinknek. Laboratóriumi központjaink lehetővé teszik számunkra, hogy rendszeres ellenőrzéseket végezzünk termékkínálatunkon, valamint teszteljük az egyedi csomagolási megoldások alkalmasságát, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ténylegesen megfelelnek az igényelt célnak.

img-Laboratory-6.jpg

Climate tests
Klímateszt

Saját klimatizált helyiségünkben képesek vagyunk az export szállítási vagy tartós tárolási körülmények modellezésére.

Drop tests
Ejtésteszt

A különböző csomagolási megoldások tesztelésére dobozok ejtési tesztjeit végezzük: szalaggal vagy ragasztóval zárva, belül különböző súllyal.

Box compression and resistance tests
Doboznyomás és ellenállási tesztek

Megvalósítjuk a hatósági szabványok szerinti nyomásteszteket, illetve fóliavizsgálatokat pl. vastagság, szakadásállóság stb. vagy ragasztószalag teszteknél pl. teljes vastagság, alkalmazás, ragasztóerő stb.

Cardboard packaging tests
Hullámtermék tesztek

Vállalatunk papír- és hullámtermék vizsgálatokat is végez, mint szakítószilárdság, vízzáróság, valamint csomagolási tesztelés, mint például minőségek, illetve rétegek grammsúlya stb.

Smart Testing Lab videó