img-services-packaging-consul-8.jpgKonzultáció

Csomagolási szakértőkkel való kapcsolattartási szolgáltatásunk. Segítünk optimalizálni költségeit és a csomagolási folyamat hatékonyságát. Folyamatszakértőink és termékszakértőink átvizsgálják folyamatait és megfelelő csomagolási megoldást javasolnak az Ön kihívásainak legjobb kiszolgálására. Hozza ki a legtöbbet tanácsadási szolgáltatásainkból és fektessen be csomagolási folyamatainak optimalizálásába!

img-services-packaging-consul-7.jpg

img-services-packaging-consul-1-2.jpgTapasztalt szakértőkkel segítünk optimalizálni a csomagolási folyamatokat, pontosan meghatározzuk azokat a területeket, ahol költségmegtakarítást és hatékonyságnövelést lehet elérni.

img-services-packaging-consul-2-2.jpgSegítünk megtalálni a legjobb megoldást az egységrakomány biztonságára és csökkenteni a fóliafogyasztást.

img-services-packaging-consul-3-2.jpgFenntartható és környezetbarát csomagolással személyre szabott megoldásokat ajánlunk és fejlesztünk.

 

img-services-packaging-consul-4-2.jpgBővítjük ismereteit a szállításról és az egységrakomány biztonságáról.

 

img-services-packaging-consul-5-2.jpgSegítünk megvédeni termékeit a korróziótól a tárolástól a szállításig és felhasználásig.

 

Esettanulmány

img-services-packaging-consul-6.jpgSeabrooks chips

„Az eredmények kiemelkedőek voltak, valódi termelési előnyöket és költséghatékonyságot tapasztalhattunk. Egyértelmű volt, hogy ha új berendezésekbe fektetünk be és egy kiváló sztreccsfóliára váltunk, nemcsak a teljesítményt növeljük, hanem azt is láthatjuk, hogy jelentős költségmegtakarítást érhetünk el.”

Lee Burkill, Seabrook Crisps GYÁRTÁSI VEZETŐ