Intelligens csomagolási megoldások egyedi igényekre szabva

Mivel tudjuk, hogy minden kihívás egyedi, szakértőink nap mint nap tanulmányozzák, tervezik és formálják az Ön egyedi igényeinek megfelelő innovatív csomagolást. Célunk, hogy az intelligens megoldásokkal felülmúljuk az Ön elvárásait a termékvédelemtől a fogyasztói élményig.

Több, mint 7600 elérhető termékével az Antalis minőségi, megbízható és hatékony portfóliót kínál, legfőképpen, ha környezetbarát alternatívákat keres. A kartondobozoktól, sztreccsfóliáktól, ragasztószalagoktól a párnázó és pántoló anyagokig csomagolórendszerekkel kombinálva az elérhető legjobb, akár komplex csomagolási ajánlatot tudunk nyújtani.

Packaging-home-img.jpg

Névtelen.png

Katalógus

Online csomagolási katalógus

img-consult.jpg

Használja hatékonyan a sztreccsfóliákat az egységrakomány biztonsága érdekében és csökkentse költségeit is a megfelelő tippekkel!

Szakértelmünk : Innovatív csomagolási megoldások tervezése

Packaging-product-customised-solutions.jpgTestreszabott megoldások

Hagyja, hogy csomagolása legyen a legértékesebb márkanagykövete!

Packaging-product-bespoke-solution.jpgEgyedi megoldások

Innovatív csomagolási megoldások az alkatrészek vagy termékek fokozott védelméhez

Standard termékportfóliónk

Packaging-product-papers-boards.jpgPapírok & kartonok

A csomagolópapírok és kartonok ideálisak a termékek csomagolására, szétválasztására és letakarására annak érdekében, hogy megvédjék azokat szállítás és tárolás során.

Packaging-product-cushioning.jpgPárnázás & térkitöltés

Papír és polietilén térkitöltő csomagolási megoldások átfogó választéka, amelyek termékvédelmet és térkitöltést biztosítanak.

Packaging-product-boxes.jpgDobozok & raklapok

Az Antalisnál, akár FSC® tanúsított csomagolódobozok széles választékát kínáljuk a kartondobozoktól a hullámkartonokig. Mindezen termékeinket akár fa alapanyaggal (raklapok, különböző kalodák..stb) kombinálva is megtervezzük a vevői igények alapján.

Packaging-product-tapes-glues.jpgRagasztószalagok

Ragasztószalagok széles választéka a hatékony csomagzáráshoz.

Packaging-product-mailbox.jpgE-commerce & Postázás

Postai és e-kereskedelmi csomagolási megoldásaink kínálatában megtalálhatók a védőborítékok, postai csomagolók, dobozok, futártasakok és okmányhengerek, amelyek célja, hogy termékei tökéletes állapotban érkezzenek meg a rendeltetési helyre.

Packaging-product-films.jpgCsomagoló fóliák

Kézi és gépi csomagolófóliák széles választéka, amelyek célja az áruk biztonságos, raklapon való rögzítése szállítás közben.

Packaging-product-strapping.jpgPántolás & kötegelés

Különböző erősségű pántolók (polipropilén vagy PET), kézi vagy gépi alkalmazáshoz; tartozékok a biztonságos pántoláshoz.

Packaging-product-equipment.jpgGépek & Berendezések

Csomagolórendszerek dobozzárásához, raklapok fóliázásához, zsugorfóliázáshoz, pántoláshoz, kötelegéshez és egyéb feladatokhoz, amelyek segítenek növelni a csomagolási kapacitást.

Packaging-product-customised-bags.jpgTasakok & zsákok

Tasakjaink és zsákjaink az élelmiszer-minőségűtől a lebomló opciókig terjednek, hogy megfeleljenek ügyfeleink egyedi igényeinek.

Packaging-product-food.jpgÉlelmiszer csomagolás

Élelmiszeripari csomagolások széles választéka, amely a zacskóktól a fóliákon át a dobozokig mindent lefednek.

Packaging-product-corrosion.jpgKorrózióvédelem

Számos különböző módszert kínálunk a fémek korrózió elleni védelmére: barrier fóliákat, páramegkötő és VCI anyagokat (Volatile Corrosion Inhibitor), hogy termékei biztonságban legyenek a környezeti tényezők viszontagságaival szemben.

A Mi márkánk

A Master'in az Antalis saját márkája, amely az európai vezető csomagolási megoldások szakértelméből és tudásából profitál. A csomagolás és a költségvetés tekintetében minden igényt kielégítő Master'in az Antalis azon küldetésének megtestesítője, hogy intelligens csomagolási megoldásokat hozzon létre minden szakember számára.