Alternative text
Antalis csomagolási megoldások
Innovatív egyedi megoldások

Amikor az innovatív műszaki megoldások megfelelnek az Ön üzleti kihívásának

Az egyedülálló csomagolási megoldás választása segíthet a csomagolási problémák megoldásában, a költségek csökkentésétől a hatékonyság növeléséig azáltal, hogy egyedi csomagolási terveket készítünk, amelyek kifejezetten az Ön termékeihez és üzleti igényeihez vannak szabva.

Például a tárolók és dobozok tartalmazhatnak egyedi tervezésű betéteket és speciálisan vágott habrétegeket, hogy az optimális számú terméket egyetlen dobozba csomagolják. Egyedi csomagolósort is választhat, amely illeszkedik jelenlegi gyártási folyamatához vagy nyomtatott csomagolótermékeihez, hogy népszerűsítse márkáját a szállítás során.

Miért érdemes a Mi egyedi megoldásainkat megismerni?

USP-bestpokes-1.png
Innovatív

A legmodernebb 2D-s és 3D-s tervezőszoftverek testreszabott csomagolási megoldások megalkotására képesek rövid átfutási határidővel.

USP-bestpokes-2.png
Hatékony

Növelje folyamata hatékonyságát a termékeihez készült egyedi megoldásokkal!

USP-bestpokes-3.png
Személyre szabott

Tervezőközpontunkban csomagolómérnökeink 
olyan prototípusokat terveznek és készítenek, amelyek életre keltik ötleteit.

USP-bestpokes-4.png
Elismert

Egyedülálló szakértelem a több, mint 10.000 sikeres egyedi és tervezett csomagolási megoldás létrehozásának köszönhetően.

USP-bestpokes-5.png
Fenntartható

A középpontban a 3R környezetbarát koncepció áll: Reduce, Reuse, Recycle, lehetővé téve a fenntartható anyagok használatát, ahol csak lehetséges, valamint az anyaghasználat korlátozását és a hulladék mennyiségének csökkentését.

Tervezőközpont videó