Alternative text
Csomagolóanyagok választéka
Dobozok és raklapok

Az Antalis megoldásai dobozokra és raklapokra

Az Antalisnál, akár FSC® tanúsított csomagolódobozok széles választékát kínáljuk a kartondobozoktól a hullámkartonokig. Mindezen termékeinket akár fa alapanyaggal (raklapok, különböző kalodák..stb) kombinálva is megtervezzük a vevői igények alapján. Egy- és kétrétegű kartondobozokat, három- és ötrétegű hullámkarton lemezből készült tároló- és postai dobozokat kínálunk partnereink részére.

Személyre szabott termékeket és raktározási lehetőségeket is nyújtunk, illetve nyomtatott termékeinek segítségével növelheti márkaidentitását, melyet önzáró funkcióval is kiegészíthet. Az Antalis minden raklap- és csomagolódoboz-követelménynek megfelelő megoldást kínál.

Webshop
Bespoke
Testreszabás

Testreszabott dobozméret, egyedi tervezés és nyomtatás.

Environmental
Környezeti tényezők

Újrahasznosítható és környezetbarát lehetőségek kínálata.

Efficient packaging
Hatékonyság

Megoldások a költségek csökkentésére és a hatékonyság növelésére.

Wide range packaging
Széleskörű választék

Az összes csomagolási követelménynek megfelelő opciók.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

img-smart-design.jpg

Személyreszabott csomagolás

Csomagolási és személyre szabott megoldásokat tervezünk, hogy megfeleljenek az Ön egyedi specifikációinak és fokozzák a fogyasztói élményt.

img-load-consult.jpg

Tanácsadás a rakodási folyamatok optimalizásához

Az egységrakományok tudatos tervezése minimalizálhatja a szállítás közbeni károkat, elkerülheti a szállítási késéseket és bírságokat. A loadCONSULT szolgáltatásunk részeként szakértőink megtalálják a csomagolás optimalizálásának lehetőségeit és a legjobb megoldásokat javasolják a nagyobb rakománybiztonság érdekében.