Alternative text
Nemzetközi csomagolóanyag márka
MASTER'IN : Az okos
csomagolási választék
3 termékcsalád : Access, Performance, Expert
img-master-in-1.jpg

A Master'in az Antalis saját márkája, amely az európai vezető csomagolási megoldások üzletág szakértelméből és tudásából profitál. A csomagolás és a költségvetés tekintetében minden igényt kielégítő Master'in az Antalis azon küldetésének megtestesítője, hogy intelligens csomagolási megoldásokat hozzon létre minden szakember számára.

A Master’in ambíciója, hogy a szakemberek kiváltságos partnere legyen, egy olyan márka, mely állandó minőségi csomagoló anyagokat és berendezéseket kínál, amelyeket az Antalis szakemberei szigorú szempontok szerint választottak ki a legversenyképesebb ár biztosítása mellett.

Az egész világra kiterjedt Master'in garantálja a reakciókészséget és az agilitást, hogy mindig megfeleljen az ügyfelek elvárásainak. A Master’In minőség három választékban érhető el: Access, Performance és Expert, hogy lefedje ügyfelei igényeinek teljes körét.

img-master-in-acces.jpg

img-master-in-performance.jpg

img-master-in-expert.jpg

Miért válassza a Master'in-t ?

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-14.png
Teljeskörű csomagolási megoldás

A Master’In teljeskörű választékot kínál, amely minden csomagolási igényt lefed, az ipari csomagolástól a postázáson át a berendezésekig.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-07.png
Nemzetközi márka

A Master'int 28 országban érhető el szerte a világon.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-24.png
Az Antalis által elfogadott

Az Antalis csomagolási szakértői által szigorúan kiválasztott Master'in termékek ugyanazoknak a minőségi, környezetvédelmi és felelősségteljes beszerzési követelményeknek felelnek meg, mint más Antalis termékek.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-26.png
3 termékcsalád

Access, Performance, Expert: három termékcsalád, amelyek megkönnyítik az ügyfelek választását és minden költségvetési igényhez illeszkednek a minőségi garanciák biztosítása mellett.

Fedezze fel a Master'in termékválasztékot!

Master'in