Cocoon C2C

Cocoon®, az Antalis exkluzivitás

Azok számára, akik még jobban szeretnének vigyázni a környezetre anélkül, hogy a nyomtatási eredményt veszélyeztetnék, a Cocoon® egy csúcsminőségű, 100%-ban újrahasznosított és extra fehér papír, amely kiemelkedő nyomtathatóságot tesz lehetővé.

 

Szaktanácsadás kérése

 

COCOON-Visuels-580x280px_1.jpg

Környezeti szempontok

A Cocoon® termékcsalád kíméli a környezetet azáltal, hogy a fogyasztás előtti és utáni papírhulladékot prémium minőségű fényes fehér újrahasznosított papírrá alakítja. A bioenergia és a helyi beszerzés alapján a Cocoon® gyártása megfelel a legmagasabb szintű környezetvédelmi eljárásnak. A teljes Cocoon® termékcsalád 100%-ban újrahasznosított és FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

COCOON-Visuels-580x280px_2.jpg

Egyedülállóan magas fehérség

Klórmentes eljárás nélkül a Cocoon® papírok kivételes fehérségi szintet kínálnak, ami egyedülálló az újrahasznosított papírok piacán, mely az alacsony tintatartalmú hulladékpapírok szelektív kiválasztásának és egy speciális festékmentesítési eljárásnak köszönhető. 

COCOON-Visuels-580x280px_3.jpg

Kiváló minőségű színes nyomtatási eredmény

A Cocoon® szereti a tintát! Mivel a Cocoon® fényes fehér papír kivételes felületkezeléssel, kiemelkedő nyomtatási teljesítményt tesz lehetővé, minden alkalommal, pontosan és következetesen reprodukálva az élénk képeket. A Cocoon® mázolt minőség HP Indigo tanúsítvánnyal rendelkezik, alkalmas digitális nyomtatásra és kompatibilis a száraz toner digitális nyomtatókkal egyaránt.

COCOON-Visuels-580x280px_4.jpg

Teljes választék

A Cocoon® márka minden igényt kielégít a vállalati nyomtatott kommunikációval kapcsolatban (éves jelentés, katalógus, postázás, meghívó...). A Cocoon® termékcsalád a 100%-ban újrahasznosított termékek széles választékát kínálja, mázolt és mázolatlan felülettel is, minden típusú alkalmazáshoz és nyomtatási technológiához.

Products-home-cocoon.jpg

Cocoon® Offset

A Cocoon® Offset egy nagyon magas minőségű, 100%-ban újrahasznosított, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, kitűnő fehérségű (CIE 150) mázolatlan ofszet papír. Ultra sima felületet és kiváló nyomtatási eredményt kínál a legjobb opacitás mellett. A Cocoon® Offsetet választva soha nem kell választania a fehérség és a környezeti előírások között. 

 

Products-home-cocoon.jpg

Cocoon® Silk

A Cocoon® Silk matt felületű, 100%-ban újrahasznosított mázolt  papír FSC® tanúsítvánnyal. A Cocoon® Silk ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a nem újrahasznosított papírok, futtathatósága, nyomtathatósága és fehérsége kitűnő (CIE 124). Kivételesen magas minőségű szatén felülete a legjobb képvisszaadást biztosítja. 

 

Cocoon® Offset, Cradle-to-Cradle Certified® Silver

A Cradle-to-Cradle Certified® tanúsítvány az egyik legátfogóbb szabvány a biztonságos, körforgásos és felelősségteljes termékek számára.

A termékek teljesítményük alapján tanúsítottak a fenntarthatóság öt alapvető területén: egészségre gyakorolt hatás, termékek körforgása, tiszta levegő és klímavédelem, víz- és talajgondozás, valamint társadalmi szempontok. Egy termék minden kategóriában teljesítmény szintet ér el: (alap, bronz, ezüst, arany vagy platina).

Fedezze fel: Cradle-to-Cradle®

A Cradle-to-Cradle Certified® tanúsítvány segít a vállalatoknak az alapanyagok és termékek fejlesztésében és innovációjában.Cradle to Cradle

A tanúsítvány megszerzésének részeként a Cocoon® Offset papírok arany minősítést kaptak az anyagok újrahasznosításáért és ezüst minősítést minden más kategóriában.