Cyclus C2C

Cyclus®, az Antalis exkluzivitás

A Cyclus® választása tükrözi a környezet iránti figyelmet. Hiteles, mégis teljesen modern, ez egy olyan papír, amely hozzájárul és alátámasztja üzenetének mondanivalóját.

A Cyclus® a tökéletes kombináció az okos döntés és a minőség között: a  láthatóan újrahasznosított papír használata kiemelkedő nyomtatási eredményt biztosít amellett, hogy tükrözi a környezetbarát üzenetet.

Tűnjön ki a Cyclus®-sal, egy nemzetközileg elismert és megbízható márkával!

CYCLUS-Visuels-580x280px-BestInClass.jpg

Környezeti szempont

A Cyclus® gyártása kiterjedt újrahasznosítási koncepción alapul, amely biztosítja a legalacsonyabb környezetterhelést és támogatja a zöld és fenntartható növekedést.
Ez a papírnak ezt a sajátos természetes árnyalatát eredményezi, amely fehérítő eljárás nélkül készül. 

A teljes Cyclus® termékcsalád 100%-ban újrahasznosított és FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

CYCLUS-Visuels-580x280px-NaturalAndModern.jpg

Természetes és modern

A Cyclus® kiváló minőséget, gyönyörű felületet és egyedi finom árnyalatot kínál,  az érintés és tapintás pedig megerősíti a vizuális képet és kiemeli a kreatív üzenetet.

Ha természetes újrahasznosított papírt használ, akkor váljon divatossá...!

 

Products-home-cyclus.jpg

Cyclus® Offset

A Cyclus® Offset 100%-ban újrahasznosított, mázolatlan, natúr, karakteres ofszetpapír. A papír kihangsúlyozza kreatív üzeneteit - tapintása felerősíti a vizuális élményt. 

 

Products-home-cyclus.jpg

Cyclus® Silk

A Cyclus® Silk 100%-ban újrahasznosított, kétoldalán selyemmázolt papír, amely kiemelkedő nyomtatási ereményt biztosít 4 színes ofszetnyomtatás során is. A Cyclus® Silk egyedien bársonyos felülettel rendelkezik, amely tökéletes nyomatot eredményez szolid színek és magas minőségű fotografikus reprodukció nagyformátumban történő nyomtatásánál is.

 

CYCLUS-Visuels-580x280px-AmazingPrintingResults.jpg

Kiemelkedő nyomtatási eredmények

A Cyclus® rendkívül jól nyomtatási eredményeket kínál, lehetővé teszi a képek élénk színminőségének megőrzését, tökéletesen visszaadva azok intenzitását. Ezenkívül magas opacitása lehetővé teszi az átlátszóság minimalizálását.

A Cyclus® papír nemcsak ofszetnyomtatáshoz készült, hanem teljes mértékben kompatibilis az összes száraz toneres nyomtatási technológiával is.

CYCLUS-Visuels-580x280px-ACompleteRange.jpg

Teljeskörű választék

A Cyclus® papírmárka minden vállalati nyomtatott kommunikációs igényhez kiváló választás (éves jelentés, katalógus, postázás, meghívó...).
A Cyclus® a 100%-ban újrahasznosított termékek teljes választékát kínálja mázolt és mázolatlan felülettel is, minden típusú alkalmazáshoz és nyomtatási technológiához.

Cyclus® Offset, Cradle-to-Cradle Certified® Silver

A Cradle-to-Cradle Certified® tanúsítvány az egyik legátfogóbb szabvány a biztonságos, körforgásos és felelősségteljes termékek számára.

A termékek teljesítményük alapján tanúsítottak a fenntarthatóság öt alapvető területén: egészségre gyakorolt hatás, termékek körforgása, tiszta levegő és klímavédelem, víz- és talajgondozás, valamint társadalmi szempontok. Egy termék minden kategóriában teljesítmény szintet ér el: (alap, bronz, ezüst, arany vagy platina).

Fedezze fel: Cradle-to-Cradle®

A Cradle-to-Cradle Certified® tanúsítvány segít a vállalatoknak az alapanyagok és termékek fejlesztésében és innovációjában.Cradle to Cradle

A minősítés megszerzésének részeként a Cocoon® Offset papírok arany minősítést kaptak az anyagok újrahasznosításáért és ezüst minősítést minden más kategóriában.